reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

Olusia ale za to jaki kochany ciężar :)
Olga ja mam ten szczesliwy okres gdzie moge sobie smacznie pospać, obecne mamy pewnie gdzieś wywiało z rana.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
sosinka, rewelacyjnie to zrobiłaś że będą razem przepisy dla nas i dla naszych maleństw :) przepis to przepis
a temat żywieniowy jeszcze jeden, osobno konkretnie o rozszerzaniu diety u dzieci

moje córeczki w końcu dają odsapnąć, oglądają wróżki disneya i poza miłymi dźwiękami bajki jest cisza :)

honey, przenoszę Twój przepis do tematu kulinarnego - o ile uda mi się to zrobić (podzielić post) ;) zaraz spróbuję :)

edit: chyba się udało :)

Ostatnia edycja:
Pogoda dzisiejsza mnie dobija, rano wstałam pełna energii z nadzieją na wiosnę, bo tak cudnie świeciło słońce, a tu po chwili zaczęło sypać śniegiem, oczywiście teraz padam, tak mi się chce spać.
Co macie dobrego na obiad? ja piersi z kurczaka zapiekane z grzybami i serem do tego sałatka z kalafiora.
Elena od dwóch godzin bawi się ciastoliną ale mi z tym dobrze.
Znacie jakieś fajne lumpeksy ? mi z żywcu odpowiada ten w starej papierni

Hej
Olga no widzisz jak masz miło z rana :tak: U mnie też nieźle się zapowiada jak na razie Oli ma drzemkę potem wybywamy na spacer i może zahaczymy o ciuchacz
Pieszczoszka ale masz fajnie chciałabym żeby oli sie już potrafił sam zabawić :tak: Jak w końcu odbiorę kojec to może nauczy sie tej sztuki:-)
Sosinka bardzo dobry pomysł a co do łączenia tych tematów to zgadzam sie z Olgą że jeden w zupełności wystarczy. Oj chyba nie dogadałyście się co do opiniii:-D Nie no tutaj to się często zdarza A i przypomnij mi gdzie to mieszkasz ???
Olusiaaa to wracaj szybko od tego lekarza tam to chociaż z tymi receptami na Oilatum macie fajnie:tak:
Honey jeszcze trochę i będziesz marzyć o położeniu sie na brzuchu;-)
No ja już super nocki nie miałam Oli śpi jak wiatr zawieje wiec raz przesypia całą nockę do 6 rano a raz budzi sie już o 4.30:baffled: No nie utrafisz z tym dzieciakiem a ja już planuje przeniesienie go do swojego pokoju

Wiolonczela skąd taki pomysł na imię ?? Naprawdę bardzo ładne

Mamba, nie wiem kto tu co źle zrozumiał :p czekaj, czytam jeszcze raz :)
i ja i sosinka jesteśmy za dwoma osobnymi tematami, jeden stricte przepisowy (na dania dla dorosłych i dzieci), a drugi o rozszerzaniu diety maluszków :)

acha, nie wiem czy widziałyście - proszę Was o przeczytanie, możecie kliknąć dziękuję na znak że akceptujecie :D
https://www.babyboom.pl/forum/bielsko-biala-f193/wskazowki-33581/

Ostatnia edycja:
hehe Mamba się chyba trochę zakręciła, ale może też jej o to samo chodzi co nam ;P

Wiolonczela pyszny obiadek masz w planach... ja dziś mam tylko zupę grzybową, bo planujemy na kolację pizzę zrobić ;)

Mamba ja mieszkam na złotych łanach...niedaleko kalejdoskopu i... elektrowni ;)

Mamba niezbyt fascynująca opowieść z imieniem, wyczytałam na jakiejś metce ubrań dziecięcych i strasznie mi się spodobało a i mąż wreszcie stwierdził że fajne

reklama
Do góry