reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

musująca kulka całkiem spoko :) szczegół że jak wrzuciłam do wody to poleciałam jeszcze sprawdzić czy Hania śpi, ona się przebudziła, musiałam się koło niej położyć, w tym czasie kula się rozpuściła. więc nie siedziałam w bąbelkach - no ale trudno :) kąpiel i tak była super

reklama
Olga no to faktycznie nie pomusowałaś:-D
Wiolonczela pocieszę cię że ja latałam w największe upały więc czasami sapałam jak lokomotywa a po mieszkaniu chodziłam w biustonoszu i samych majtach,a i tak musiałam bieliznę zmieniać conajmniej 4 razy dziennie :sorry2: No jak sobie przypomnę. Następnym razem chciałabym mieć termin tak na maj :tak:
Oli od samego rana piska, śpiewa mi już uszy puchną , ale dzisiaj mąż ma wartę :-D

A i jeszcze jedno dziewczyny wypowiedźcie się https://www.babyboom.pl/forum/bielsko-biala-f193/propozycje-zmian-na-forum-63585/#post9461047

Ostatnia edycja:
Już się odzwyczaiłam od takiej ilości postów i jak wszystko nadrobiłam, to prawie nie pamiętam co komu napisać ;-)

Zacznę od życzeń dla Konradka - 100 lat mały smyku! Rośnij zdrowo!

Wiolonczela mi takie porządne zadyszki zaczeły się w 8 miesiącu i trzymają do teraz, chyba jeszcze mi brzuch nie opadł...ale dasz radę, bo nie ma innego wyjścia. Choć dwa ostatnie tygodnie dają mi w kość szczególnie nocami. Czasem budzę się taka obolała, że nie wiem jak się podnieść, a ten mały tak się pręży jakby chciał przez skórę się wydostać...ale już niedługo...

Jak tak piszecie o dzieciaczkach zasypiających po 22, to dziękuję Bogu za mojego śpiocha, przynajmniej wieczory mam wolne zawsze od 20-20.30. Życzę Wam, żeby rytmy spania się coraz bardziej regulowały tak, jakbyście chciały.

Mamba Język niemowląt to bardzo fajna i mądra książka dla młodych rodziców. A jeśli chciałybyście poczytać coś bardziej o podejściu do wychowywania również nieco starszych dzieci, to polecam "Twoje kompetentne dziecko" Jespera Juula jak dla mnie rewelacja, bo wyjaśnia wiele z zachowań dzieci, które mogą być dla nas niezrozumiałe i w ogóle daje dużo do myślenia. Wielu osobom już ją polecałam i wszyscy zadowoleni.

A ja dziś mam labę, bo moi mężczyźni pojechali do teściów po łożeczko dla Danielka. Zaraz idę pod prysznic, porobię sobie maseczki, wyciągnę wszystkie balsamy olejki itp. Szkoda, że nie mam wanny, też bym sobie kulę musującą wrzuciła :-)

Miłego dnia i spokojnych dzieciaczków życzę!

Tonya dzięki za życzonka buziak od Konradka ;*

Pieszczoszka wybrałam się za ta torba z adasia co Ci pokazywałam i nie ma jej już:( Także dalej muszę się męczyć z tą i być w dalszych poszukiwaniach:(

Faktycznie cicho tutaj dziś...

Ostatnia edycja:
Olusia mam nadzieje bo sama ze soba nie moge wytrzymac...:-D nawet moj wlasny pies przede mna ucieka :szok:
w piatek mam urodziny, zastanawiam sie co zrobić żeby się nie narobić a żeby było smacznie... jakies pomysly na szybko przygotowana impreze??

reklama
Do góry