reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

hej dziewczyny, w najbliższym czasie na forum trochę się pozmienia, jak znikną jakieś Wasze pojedyncze, krótkie posty z krótkich, mało wnoszących tematów to się nie pogniewacie? zrobimy sobie nowe dyskusje ok? :) a to co zawiera cenne informacje zostawię i poukładam, ok?

Ostatnia edycja:
reklama
Olga jestem ZA . przecież nawet jak skasujecie wszystko zaczniemy od nowa sobie ładnie wszystko zakładać;)

i chyba nawet najlepiej by tak bylo pokasowac wszystko bo jest tu jeden wielki bałagan!!

Pieszczoszka fajne masz włosy, zawsze chciałam mieć długie, ale niestety moje są za cienkie i się nie nadają.

Sosinka Twoja też fajna, z pazurem.

Pisałyście o Kalejdoskopie więc się wypowiem bo od lata tam chodzę. Moje włosy są bardzo cienkie i proste więc jak nie są dobrze ścięte to kaplica. I powiem wam, że jestem bardzo zadowolona z Gabriela i szczerze polecam, a ceny też nie są wygórowane.

Patusia współczuję tego zastoju, dobrze że udało Ci się tak szybko opanować sytuację. Mi po ciąży włosy nie zaczęły wypadać. Na pewno karmienie piersią powoduje, że później zaczynają wypadać. Ja karmiłam do grudnia a w maju zaszłam w kolejną ciążę, być może dlatego nie zdążyły zacząć wypadać. Ale też to jest bardzo indywidualna kwestia. Nie stresuj się na zapas.

Olga rób porządki rób, przydadzą się :-)

Pieszczoszka to miałaś niezłą przygodę z taką metamorfozą.
A cena bardzo ciekawa tam u tego Twojego fryzjera... jakbym się zdecydowała tam udać to wtedy poproszę Cię o namiary.

Olga działaj i porządkuj, tylko tak abyśmy połapały się w tym i owym ;P powodzenia!

Pieszczoszka fajne masz włosy, zawsze chciałam mieć długie, ale niestety moje są za cienkie i się nie nadają.

Sosinka Twoja też fajna, z pazurem.

Pisałyście o Kalejdoskopie więc się wypowiem bo od lata tam chodzę. Moje włosy są bardzo cienkie i proste więc jak nie są dobrze ścięte to kaplica. I powiem wam, że jestem bardzo zadowolona z Gabriela i szczerze polecam, a ceny też nie są wygórowane.

Patusia współczuję tego zastoju, dobrze że udało Ci się tak szybko opanować sytuację. Mi po ciąży włosy nie zaczęły wypadać. Na pewno karmienie piersią powoduje, że później zaczynają wypadać. Ja karmiłam do grudnia a w maju zaszłam w kolejną ciążę, być może dlatego nie zdążyły zacząć wypadać. Ale też to jest bardzo indywidualna kwestia. Nie stresuj się na zapas.

Olga rób porządki rób, przydadzą się :-)

Tonya a ile płaciłaś za strzyżenie? Mnie właśnie zależy na dobrym strzyżeniu i na tym, żeby fryzjer coś mi dopasował. Trzeba się porządnie ogarnąć przed powrotem do pracy :)

reklama
Do góry