reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

reklama
Sosinka te ceny na stronie są trochę z kapelusza, bo mi się nie pokrywają z tymi, co płacę. Pewnie to kwestia indywidualnej oceny fryzjera. Za strzyżenie z myciem i modelowaniem płaciłam do tej pory 40zł, ostatnio 50 bo trochę więcej ścinał. A za strzyżenie z koloryzacją jednym kolorem nie pamiętam dokładnie, ale chyba 80 zł. Wcześniej byłam dwa razy w centrum i płaciłam dużo więcej, ale nie wiem jaka jest średnia w Bielsku jeśli chodzi o takie usługi.

Chwilowo nie mam czasu odpisać nikomu więcej więc wybaczcie. Zajrzę tu później.

hej mamusie, ja wiecznie zmienialam fryzjerow, od kilku lat mam jednego i co istotne obcina sie u niego hurtem cala moja rodzina, zaczynajac ode mnie i siostry a konczac na mamie, cioci i babci. kolejny plus to komfort bo przyjezdza do mojej cioci do mieszkania, my sobie pijemy kawcie a on działa:) Getano ma jakies 38 lat tak na moje oko. na poczatku nie rozumialam jego barwnego jezyka polskiego ale teraz dogadujemy sie perfekcyjnie:) jest wlochem :cool:

Hmmmm ja muszę się kiedys wybrać do tego Kalejdoskopu:tak:Przydałoby się coś z tymi włosami zrobić bo jak na razie obcinam sie w lovlely look
Olusiaaa wow mały już 7 miesięcy to zdrówka dla Kondzia:-D
Oli jak na razie zmienia tylko ręcę od babci do dziadka przez prababcię a ja w domu dostane z nim znów szału:baffled: No ale nie wytłumaczysz:no:

widze,ze coraz przejrzyściej na tym naszym Bielsku :) chociaż chyba jeszcze coś pokasujecie:confused: i poprzenosicie:confused:

Wrociłam z rossmana kupiłam soczki w promocji i deserki :D no i podkład do twarzy kolejny wziełam hehe :D

Witajcie : )

Ja też zagoniona strasznie ostatnimi dniami.. praca, załatwienia długa podróż do domu popołudnie z Oliwką i do spania mało czasu żeby z córą posiedzieć a co dopiero na kompa wejść. A tu zaraz na nockę trzeba się zbierać ahh..:-(

Moja mała na szczęście tolerancyjna dla rodziców i bardzo grzeczna :).

OLUSIAAA Najlepszego dla synka ;*

reklama
Olusia to wszystkiego najlepszego dla synusia :-)
A za mną ciężka noc. Szymkowi się wszystko tej nocy poprzestawiało. Obudził się o 3:30 i spać nie mógł. Nie wiem czy brzusio go bolał. Ale co go odłożyliśmy do łóżeczka to płacz i płacz. Spał 15 min i zaś krzyk. Zasnął dopiero przed 8 na 2h. W ciągu dnia za to bardzo grzeczny. Aż boje się dzisiejszej nocy... Mąż w pracy więc ja sobie dziś cały dzień śpię, kiedy Maluszek śpi.
Sosinka co do tego darmowego fryzjera musiałabym spytać się koleżanki czy idzie to załatwić. Bo ona mnie tam wkręciła.

Do góry