reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

reklama
ceny dosc wysokie moim zdaniem:szok: tz. np. koloryzacja dość wysoka cena i np fryzura ślubna 300zł szok !

olga a tam jest tez duzo tematów podobnych do tego tz mamusie z Bielska moze to przeniesc tu i połaczyc jako jedno ? hehe za duzo sie wtrącam :D siedze juz cicho ;p
mała usnęła hehe :) a ja pije winko :)

Ostatnia edycja:
no ciekawe jak będzie później z tym zasypianiem Karola... hmmm..

muszę wreszcie na coś się zdecydować jeśli chodzi o te włosy wrrr... daje sobie czas do końca weekendu

pieszczoszka, można połączyć ale nie wiem jak się posty poukładają jeśli tematy się czasowo zazębiają, jeden taki temat już przeniosłam do archiwum z odpowiednim dopiskiem (zobacz sobie), jeden całkiem świeży mam zamiar usunąć ale przedstawiało się tam kilka dziewczyn, muszę do nich napisać z informacją o zmianach na forum. a co do reszty to założymy temat propozycji zmian itp - ale to już jutro, idę wieszać pranie :)

Pieszczoszka Ty te włoski naprawdę masz fajne a z tym kolorkiem czerwonym odważna byłaś. Ja miałam za młodu takie długie więc teraz mi do nich nie śpieszno.

Mamba nie martw się ja już 7 miesięcy po porodzie a nadal wypadają ale pociesze Cię że coraz mniej więc kiedyś mam nadzieję że to się zakończy. Jak tam Oli spokojny?

Sosinka
dzięki że przypomniałaś mi z tym fryzjerem bo też zawsze jeździłam w swoje strony więc te informacje mi się przydadzą czas znaleźć fryzjera na miejscu a nie jeździć 640 km. Sosinka Twoja fryzurka też suuuper.

Patusia współczuje wczorajszej męki...

Ja dziś z synkiem pobiłam rekord obudziłam się mały już wołał "baba" i gaworzył sobie patrze na zegarek i doznałam szoku gdy zobaczyłam 9,26 niezłe z nas śpiochy.

Ostatnia edycja:
Sosinka Twój Karolek prawie z tego wieku co mój chciałam zapytać raczkuje Ci już? Mój woli pełzać przewracając się coś mu się nie spieszy i dupusie chyba ma za ciężką:-D

Mój synuś jutro już 7 miesięcy kiedy to zleciało:baffled:

reklama
Do góry