reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

ja znam dobrą i nie drogą fryzjerkę;) tylko do niej chodzę . U mnie na osiedlu ma zakład fryzjerski jak chcesz mogę Ci dać namiary:)
ostatnio z blondu zmieniła mi na takie coś :p ( na 1 zdjeciu włosy wyszły troche jaśniejsze niż w rzeczywistośći .. chyba przez swiatło ...)

Załączniki

• SAM_9583.jpg
    SAM_9583.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 44
  • y.jpg
    y.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 34
reklama
sosinka, obok siebie niedaleko masz kalejdoskop (na skrzyżowaniu ak.umiejętności i lenartowicza) - tam pracuje fryzjer i fryzjerka, taki team - mistrz i mistrzyni polski, młodzi ludzie ale z pasją, jeżdżą na zawody, szkolą się, szkolą innych fryzjerów itp.
studio to polecam, wiem że jest super bo prowadzi je moja ciocia która wkłada w to całe serce :)

Pieszczoszka - jakie Ty masz super długie włosy! ja już od 6 lat zapuszczam i ciągle mam króciutkie hehe bo jakoś nie umiem się zmobilizować i jak już trochę mi odrosną (a podczas zapuszczania z bardzo krótkich wygląda się strasznie) to i tak pewnego dnia stwierdzam, że potrzebuje coś z tym czymś zrobić i ścinam ... ehhh ... u Ciebie na osiedlu tzn. gdzie? na Karpackim?

Olga - no własnie zastanawiałam się nad tym Kalejdoskopem i w końcu nie wiem co mam robić... Mojemu mężowi na urodziny wykupiłam tam masaż gorącymi kamieniami i był suuuuper zadowolony. W ogóle tak na szybko to załatwiałam i trochę zakręciliśmy się z takim facetem co tomi załatwiał, że w końcu aby ze wszystkim zdążyć w dzień urodzin przywiózł mi voucher do domu... No i mąż był z masażu bardzo zadowolony, także jakby ktoś nie miał kiedyś pomysłu na prezent to polecam ;)

Ja miałam niedawno coś takiego i krótsze, różnie kombinowane, a teraz to takie nijakie, że dramat normalnie i najgorsze jest to, że sama nie wiem czy chce krótkie czy chce trochę zapuścić ehhh

Bez tytułu.jpg

Najbardziej zależy mi na dobrym strzyżeniu i kimś kto mi doradzi co i jak. Jak ma fryzjer wizję a ja mam do niego zaufanie to mu pozwalam na wiele. I właśnie w S-cu miałam taką super fryzjerkę...

sosinka moze i fajnie ale męczące to jest... za duzo z nimi roboty ;/ ( ja mieszkam na Norwida ale pewnie nie wiesz gdzie to :p więc może wiesz gdzie jest chociaz wapienna albo dygasińskiego ??

sosinka a kto masował babka? bo jak babka to ja bym mojemu takiego masażu nie zafundowała hehehe :D

tez miałam wygolone boki ;p i rozne wzory a poniej wygoliłam i zafarbowałam na czerwono hehe

a ten twoj fryz sexi ! taki z pazurem!

Pieszczoszka super fryzurka- bardzo mi się podoba. To gdzie ta Twoja fryzjerka pracuje? Jaki jest koszt strzyżenia?
Sosinka mi też ciężko zapuścić włosy- chociaż teraz mam po łopatki- to od iluś lat mi się marzą takie naprawdę długie, a te france rosnąć nie chcą :-D.
Moja kumpela chodzi na darmowe strzyżenia i farbowanie do trendy. Fryzjerzy mają szkolenia i potrzebują ludzi by móc na kim się szkolić. Zawsze raca zadowolona. wszak zajmuje jej to 2h, ale wszystko robią dokładnie i tak jak chcesz. Ja byłam tam raz i byłam zadowolona :-).
Wczoraj miałam straszny dzień. W jednej piesi miałam zastój pokarmu. Od razu z tego gorączka na 41 stopni. Pomogło odciąganie laktatorem. Od razu i ból piersi, głowy i gorączka zniknęły.
Dziękuję za informacje odnośnie szczepionek.
Na pneumokoki ponoć opłaca się szczepić jak dziecko idzie do żłobka, Rotawirusy generalnie nie są polecane. Ehh te dylematy :-)

Pieszczoszka ja wiem gdzie jest ta ulica :-)
Mamba a od razu po porodzie zaczęły Ci wypadać czy dopiero po jakimś czasie? Wolałabym tego uniknąć, ale chyba nie ma takiej możliwości :wściekła/y:

Pieszczoszka - mniej więcej kojarzę gdzie ta dygasińskiego, ale to chyba kawałek ode mnie... Akurat babka masowała go, ale co tam wierzę, że podchodzą tam bardzo profesjonalnie do sprawy ;)
o rany na czerwone włosy to chyba nie zdecydowałabym się.. Ja raczej w odcieniach brązu, ewentualnie z jakimiś pasmami jasnymi, granatowymi itp. Naprawdę nie wiem co tu robić, potrzebuję zmiany ale te moje włosy nadal krótkie i nie wiem co tu można z nimi zrobić..

Mamba - nie przejmuj się tym wypadaniem włosów, tak często jest po ciąży, ja też tak miałam i byłam załamana bo codziennie z miotłą latałam, dosłownie wszędzie były. Potem kupiłam wyciąg ze skrzypu i pokrzywy i teraz już niewiele ich wypada :)

Patusia - takie darmowe strzyżenia i farbowania to fajny pomysł, ale co będzie jak komuś coś nie wyjdzie? ale z drugiej strony to przecież włosy więc jakby co to odrosną.. a jak można na takie coś się załapać?
To Ty wczoraj strasznie musiałaś się męczyć bidulko. Dobrze, że samej udało Ci się z tym poradzić, bo różnie to bywa

reklama
mamba kochana włosy po porodzie wypadają nie przejmuj się :) za niedługo wszystko wróci do normy :)

Patusia ja za strzyzenie i dwa kolorki płaciłam w sumie 70zł (jak na moją długość włosów to bardzo mało bo byłam w różnych salonach i płaciłam od 100zł w górę )
Patusia to wystarczy Ci nr tel i byś trafiła a jak cos zawsze moge Cię zaprowadzić bo to 2 min od mojego bloku :)
Ja byłam raz w trendy na DARMOWYM strzyżeniu i farbowaniu i wróciłam łagodnie mówiąc wkurwi...na .Z jednej strony miałam pasemka jaśniusieńkie a z drugiej jej wyszły żółte ;/
no ale moze źle trafiłam...

sosinka ja miałam tylko boki czerwone :D reszta blond :D

Do góry