reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

No no no jak forum rozkwitło :-).
Witaj Honey :)
My dziś byliśmy na pierwszym półgodzinnym spacerku :-D. Jak dobrze wyjść z domu. Nawet deszcz mi nie przeszkadzał.Szymuś wręczył już jednym dziadkom prezenty :-D.
Czytając posty to chyba tylko jak rodziłam w Wojewódzkim:-).

reklama
Tonya no mogę ci co nieco opowiedzieć jak to jest;-) Ale nic przyjemnego z moich ust nie usłyszysz jeśli chodzi o moje samopoczucie po:baffled: Natomiast na personel nie narzekałam:no:
Honey ja mam hustawkę elektryczną taką 3 w 1 o taką: FISHER PRICE! Huśtawka, leżaczek, bujaczek 3w1 !!! (2944852382) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i powiem ze czasami mi ratuje życie:-D
Patusia gratuluję spacerku może i ty do nas dołaczysz:-p
Olga co do jutrzejszego spotkania u Ciebie to nie wiem czy przybędę bo mąż jeszcze jutro jest i wolałabym się nim nacieszyć bo znów mi czmychnie na resztę tygodnia:confused2:

Mamba uwielbiam cię, szczerze, zastanawiałam się nad taka kołyską tylko normalną i dużą ale dobre kosztują majątek to to jest rewelacyjne rozwiązanie :D

gdzie spacerujecie tak z ciekawości??

Patusia jakie wrażenia po wojewódzkim??

Pieszczoszka chodzi o tą kwiaciarnię Diana.To mniej więcej wiem jaki rejon :-).
Mamba ślicznie dziękuję za zaproszenie tylko mi Złote Łany nie są po drodze, a z takim Maluszkiem nie chciałabym jeździć autobusem. Może wy kiedyś byście się wybrały do parku przy Słowackiego? Na razie to są moje obszary spacerku :-D.
Honey ja jestem zadowolona. Miałam swoją położną. Mój poród jednak skończył się cc i w przeciwieństwie do Mamby jestem zadowolona. Bardzo szybko doszłam do siebie. Gdyby nie panowała grypa to naprawdę miło bym wspominała pobyt. Byłam sama przez 5 dni:crazy:. I jedzenie było niedobre, bo ja nie cierpię masła, a na śniadanie i kolacje podawali kromki obficie nim posmarowane...blee. Osobiście polecam :-)

Patusia też bym rodziła w wojewódzkim jakby ułożenie było prawidłowe i poród naturalny, ale że czeka mnie cc a gina mam z wyspiana to nie mam wyboru. Podziwiam, że dziś akurat na spacer się odważyłaś na tej ślizgawicy...no chyba, że koło Ciebie lepiej sypią niż u mnie. Ja dziś rano jechałam na zderzenie czołowe bo mi przy jeździe w dół hamulce w ogóle nie łapały :szok: a prawy pas był zajęty przez zaparkowane auta, na szczęście gościu się połapał i mnie przepuścił, choć to on miał pierwszeństwo. Ale co się strachu najadłam to moje.

Olga luzik, co się odwlecze to nie uciecze :-)

Mamba chętnie posłucham o wszystkim, bo lepiej znać wersję nawet niezbyt optymistyczną niż nie wiedzieć prawie nic. Poza tym nie wiem jak się spakować, bo na stronie wojewódzkiego mają informację na ten temat a tu nic nie znalazłam.

Tonya to życzę Ci żebyś cc wspominała tak jak ja i szybko doszła po niej o siebie. Moja chęć wyjścia na spacer była większa niż oblodzone chodniki i deszcz:-). Już się tak nastawiłam, że dziś idziemy na spacer, że nic by mnie nie powstrzymało :-D.

reklama
Witam się. długo już nie pisałam ... Pieszczoszka co to za dentystka cud miód podziel się informacją.
PAtusia 87 i jak ten wojewódzki, jak tam z możliwością pomocy męża, może być bez ograniczeń czasowych, lezałas az 5 dni? jest możliwość pobytu razem z mężem, wykupienia takiej opcji, choćby na jedną dobę po porodzie? po ilu godzinach pionizują?

Do góry