Dwa dni tu nie zaglądałam i byłam przygotowana na 3 posty a tu proszę :-)
Olga szkoda, że wtorek nie pasuje. Co do czwartku lub piątku, to dałabym znać później bo się dziś rano z kumpelą umawiałam i właśnie te dwa dni wchodzą w grę. Jak mi da znać, którego do mnie przyjedzie to napiszę, który wolny, może tak być? Bo za dwa tygodnie to już się będę do szpitala szykować więc trzeba się sprężać ;-)
Mamba pewnie, że wpadajcie razem, będzie wesoło :-) Poza tym mam do Ciebie interes...muszę Cię wypytać jak to jest z cc na Wyspianie, bo mnie to chyba nie minie. Mały dalej pupą do wyjścia.
Honey witaj i czuj się tu jak u siebie
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Ja eskulapa rozważałam, ale ceny mnie odstraszyły. Z tym, że mi zależało na naturalnym porodzie i nadal tak jest, tylko, że dziecię nie współpracuje z mamą niestety...Mój gin powiedział dziś, że jest mniej niż 5% szans na jego obrót...
Sosinka termin mam na 12.02, ale cc umówione już na 6.02. Przy dwójce dzieci z reguły organizacja mamy się poprawia, bo inaczej się nie da
A klub dla mam fajny pomysł, jestem całym sercem za
Lecę bo dużo mam do zrobienia póki mały śpi. Wygląda na to, że mam ostatnie dwa tygodnie luzu...
Pieszczoszka współczuję tego kanałowego. Ja po ciąży będę szukać dentysty na pewno dla kontroli, bo po pierwszej w ogóle nie poszłam, więc jakby co to się zgłoszę po namiary.