reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

Hejka Mamuśki jak po weekendzie?
My tak zakupowo w ten weekend bo Kondzio stwierdzil ze chce nowe zabawki a tak poza tym ja dalej bez kompa ale dostałam smsa że we wtorek już powinnien być nareszcie,ale się ciesze bo ileż można działać na telefonie:-D

Honey_and666 witaj :-)

reklama
No i rodzice pojechali a ja znów zostałam sama. Co prawda mały już śpi a ja powinnam się wziaść za ćwiczenia, ale jakoś mam lenia i wywalone na wszystko:baffled: Z drugiej strony wiem że jak nie poćwiczę to będę miała wyrzuty sumienia i tak w kółko.
Nad ranem ma mój mąż przyjechać no ale pójdzie spać bo będzie po nieprzespanej nocce, a ok. 14 musi jechać z powrotem:wściekła/y: Wystawię jego zdjęcie i bedę pokazywać Oliemu bo bidak pewnie już zapomniał jak Jego ojciec wygląda:dry:

ja nie miałam netu wczoraj cały dzień i mi się posypało wszystko!! miałam sobie na dziś zamówić zakupy z tesco i dupa z tego! a jutro o 16 przychodzą rodzice na "dzień babci", miałam mieć dziś ugotowane, upieczone ale nie mam z czego bo nie mam zakupów... do sklepu pójdę dopiero po południu... i nie mogę za bardzo jutro wyjść bo się nie wyrobię ze wszystkim. w środę idę do kuzynki więc zostaje czwartek... heheh zanim się zgadamy to pewnie ze dwa tygodnie miną ;)

No ode mnie rodzice pojechali wczoraj no ale z prezentów dla nich nic nie wypaliło bo zamówiłam ramki z grawerem dla każdego z osobna ale zdjęcia Oliego nie doszły więc prezenty bedą spóźnione.
Olga fajnie że mozna tak zakupy zrobić ale zawiodłam się trochę na tym że nie można płacić też gotówką bo ostatnio nie miałam kasy na konie tylko w gotówce więc wszystko co wrypałam do koszyka musiałam usunąć i tak zakończyły się moje zakupy w tesco on-line:baffled:
Co do spotkania no to szkoda bo ja jak zwykle cały tydzień sama z Olim co prawda mąż przyjechał ale mówi że pewnie bedą dzwonić więc dzisiaj znów pojedzie na cały tydzień:crazy:
Ja wczoraj zmasakrowałam sie ćwiczeniami najpierw pojechałam Skalpelem Chodakowskiej a później odtańczyłam Zumbę. Normalnie ale miałam zadyszkę sapałam jak koń pod górkę :eek:

Jak bym miała kase sama bym takie coś otwarła - na pewno był by to dobry interes.

Laura spała od 22-8:30 ( z 2 przerwami na samo mleko) więc wyjątkowo jestem wyspana :D
Zastanawiam sie czy dziś sie umówić do dentysty hmm

bez meża caly tydzień?? musi być cięzko... a na biznes to ja się już jakiś czas szykuje, niby mam na tą chwile nienormowany system czasu pracy ale niestety działa to tak że ciągle muszę być... pewnie przyjdzie czas na takie miejsce bo moim zdaniem tego chyba właśnie brakuje, widzialam we wrocławiu i w gdańsku albo gdyni. powiedzcie mi mamusie co sądzicie o eskulapie??...

ja o eskulapie powiem tylko tyle: Jak ciąża jest donoszona i nie będziesz mieć zadnych komplikacji a tego nie wiesz.. to można rodzić spokojnie:)
Ja pojechałam tam w 36tyg i 6dni i mnie nie przyjeli ! Powiedzieli,że boją się,że coś może być nie tak i nie mają takiego sprzetu i tak dalej...
No i dobrze ,że stało się jak się stało i rodziłam na Wyspianie :)

umówiłam sie dziś na kanałowe więc czeka mnie atrakcja :crazy:

mnie chyba przeraża naturalny poród, pewnie mi się zmieni jeszcze jakies 5 razy minimum, moja znajoma rodziła tam dwójkę ale ceny tak niesamowicie poszly w górę że aż mnie serce boli jaki ja bym miała za to samowożący samobujający wózek :-D
fakt, o wyspianie slyszalam wiele dobrego, nie mam tu mnustwo znajomych, nie jestem z bielska, mieszkam tu jakieś 4 lata więc zasysam informacje wszedzie gdzie sie tylko da...

kanałowe ..... mmmm ja dzisiaj co najwyżej do kuchni doczołgam się bo racuchy za mną chodzą :-)

Honey ja nic nie powiem bo ja w ogóle nie brałam eskulapa pod uwagę :no: Od razu wiedziałam że rodzę na wyspanie i tak też się stało:tak: Ja nie narzekam szkoda tylko że moja lekarka akurat była na wychowawczym :sorry: No ale wydaje mi się że nazwisko w karcie ciązy zrobiło swoje choć trochę bo tylko jedna położna była niemiła a tak poza tym nie mogę narzekać. Jednego dnia zostałam przyjęta bez problemów pomimo tego że obłożenie było niesamowite, a na drugi dzień miałam cc.
Pieszczoszka nie zazdroszczę kanałowego. Ja też muszę iść do dentysty. Niby przed ciążą miałam wszystkie ząbki zdrowe, ale teraz może tam być wszystko

reklama
hahah Mamba, a jak miała na imię położna? :) też miałam jedną niemiłą

no słuchaj, jak Ty się nudzisz to możesz przyjechać do mnie jutro, nie ma problemu :) będziesz bawić dzieci a ja gotować obiad :) (zostawiłaś u mnie gryzaczek)
a w czwartek u Tonyii :)

ciekawe czy ten śnieg nam spłynie?? na razie lodowisko!

my dziś po 14 podjedziemy na Dębowiec na mały spacer, zobaczyć jak tam nowy stok :)

Do góry