reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przyszłe i już obecne Mamusie

Hej dziewczyny ☺ wszystkie wozki i z fartlandi i handlowej sa na kawaleryjskiej maja swoje strony jedni to startbaby mozna strone znalezc i facebooku duzo maja zdjec a drugi to baby toys . My swoj kupilismy za 1250 za 3w1 a na handlowej ten 1600 za 2w1 w fartlandi 1800 za 2w1 szkoda przeplacac ☺
Dziewczyny gdzie te slonce ? Milego dnia ☺

reklama
@asia333podlasie Niestety nie mają Anex Sport. Dla pewności ponownie przejrzałam ich ofertę, ale ciągle nie ma ;) Oni są na rynku od półtorej roku i mają tylko wybrane miejsca gdzie sprzedają swojej wózki. Lista miejsc dostępna na ich stronie.
Ale chciałabym zobaczyć jeszcze Baby Merc więc jutro pojadę do tych hurtowni i porównam ;)

Ja jeszcze leżę, śniadanko w łóżku jest super hihi ;P Zaczynam dziś 18 tydzień! ;) Miłego dnia mamuśki

Super aby do polowy ☺ dziewczyny a czy u Qas na kazdej wizycie badaja Wam szyjke macicy dlugosc itd?
Wiesz mi tam na rynku powiedzial gosc ze jak jakis chcem a nie maja to zadz oni moga sprowadzic no moze tego co chcesz to faktycznie nie beda mieli. Na handlowa warto jechac ☺

Hej dziewczyny, dawno nie zaglądałam na babyboom bo nie było Białostoczanek a dziś tak sobie wpadłam i niespodzianka :) mam nadzieje ze mogę do was wpadać od czasu do czasu :) ja jestem już w 27 tygodniu termin mam na 15.06.2017. To moja pierwsza dzidzia. U mnie prawdopodobnie dziewczynka i mam nadzieje ze już nią pozostanie. ja chodzę do lekarza do Medicover do drPierzyńskiego, rodzić będę tam gdzie trafię :p bo nie wwiem gdzie lepiej gdzie gorzej nie chcę się nastawiać , ważne żeby poród był bez komplikacji. Do szkoły rodzenia chodzę na bema już od początku lutego, jest ok , fajne były zajęcia z fizjoterapeutką. Dzięki wam zapisałam sie też na te warsztaty mamo to ja. dzieki. Jeśli chodzi o zakupy to ja juz na finiszu, wcześnie zaczełam z obawy że nie wyrobię z kasą i mogę powiedzieć żę początek 2 trymestru na zakupy to był idealny moment dla mnie . Teraz juz nie mam siły latać po sklepach i wybierać , zaczeły mnie naparzać plecy i zaczęło mi się robić coraz ciężej. Jeśli chodzi o zakupy to robiłam w bambino na handlowej polecam, hurtownia na przeciwko fartlandi na upalnej po przeciwnej stronie ulicy też fajne miejsce polecam ( w szkole rodzenia były takie karty rabatowe do wykorzystania przy płatności gotówką, kosmetyki dla dzidzi polecam z rosmana hipp i babydream mają najbezpieczniejsze składy, polecam aptekę internetowa gemini, dobre mają ceny. sklep fartlandia omijam z daleka, ze smyka dużo skorzystałam w okresie poświątecznych wyprzedaży, teraz to nieco za drogo :) Wózeczek mam Tako City Move :) i to tak w skrócie :) Pozdrawiam :)

Hej witamy.
Duzo o sobie napisalas, to super. Ja juz w poniedzialek ide na zajecia na bema. Dopiero zaczynam. Nie wiem jeszcze kedy startuje nowa tura wykladow. Juz sie nie moge doczekac. Ja jutro wybieram sie na male zakupki. Fartlandje tez chcialam odwiedzic, dzieki ze powiedzialas o tym innym slkepie na przeciwko. Mozesz napisac o nim cos wiecej? Ja te karty rabatowe dzisiaj sobie wzielam jak sie zapisywalam :-)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Więc tak teraz zajęcia na bema z teorii na które można chodzić samemu bądź z mężem/partnerem będą 13,14,15,16 i 20,21,22,23 o godz 17.30. wyjątkiem są warsztaty bezpieczny maluch o godz 17. Potem w kwietniu są od 3,4,5,6 i 10,11,12,13. Można się zapisać tez na warsztaty z fizjoterapeutką lista leży na biurku przy wejściu jak się na gimnastykę idzie, będą 17,03 w piątek godz 12. ciekawe zajęcia byłam raz i idę znowu dla utrwalenia :) I jeszcze jak ktoś chce to może zapisać się na zajęcia z chustowiązania , a szczegółów nie znam bo mnie to nie interesuje.

Co do tej hurtowni na upalnej, to tam też jest wszystko czego potrzeba, wózki , łóżeczka, foteliki , różne akcesoria dla dzieci , mnóstwo ubranek, pieluch, zabawek, są fajne materace firmy danpol do łóżeczek (ja kupuje kokos - lateks), nie wiem czego tam może nie być... :) te dwie hurtownie jak dla mnie są super , w fartlandii popatrzyłam tylko na ceny, byłam ze 4 razy i nic w końcu nie kupiłam :) W lidlu mogę polecić ubranka niemowlęce , są niedrogie i super jakość , warto zaglądać do smyków i H&M czy tym podobnych bo można nadziać się na promocje. Co do wózków nic nie polecam bo kupiłam używany więc nie wiem w jakim sklepie najtaniej i najlepiej. Odzież ciążowa oczywiśćie w H&M w Alfie super :) jak ktoś by chciał tam się zaopatrzyć. Jest też sklep w galerii zielone wzgórza z odzieżą ciążowa, sklep ze stanikami do karmienia na wysockiego w tej galerii nie wiem jak jej tam się zwie i jest sklep też na zamenhofa.

A jeśli chodzi o te warsztaty "mamo to ja " czy ktoś wie gdzie będą eis odbywały ???

reklama