reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i już obecne Mamusie

reklama
Ja chcem z takim bokiem kolorowym i nie chce szczebelek na bokach tylko plyte bo sa duzo stabilniejsze w sklepie sprawdzalam . Powiem Wam ze duzy wybor i ceny te same co w internecie jest w hurtowni bambino na handlowej. A przypomnij na kiedy masz termin?

U mnie szykuje się łóżeczko i kołyska (ale niekoniecznie z racji na bujanie). Łóżeczko będzie w pokoju małego i tam będzie spał w ciągu dnia albo jak przyjdą goście. A w nocy będzie u nas w sypialni, tam mamy mało miejsca więc kołyska akurat ;)

W Fartlandii są też łóżeczka i to nie aż tak drogo. Ale nie byłam w tej hurtowni jeszcze więc czas i tam się wybrać ;)

Fartlandia sie ostro skopala. Strasznie tam drogo!! Ten sam wozek w fartlandi kosztuje 2000 a na handlowej 1600. To samo posciel i kocyki. Lozeczek nie sprawdzalam z racji tego ze juz se wypatrzylam. Te takie kocyki z dzianinki ponad 100 w fartlandi o_O stanowczo odradzam. Mozna sporo zaoszczedzic kupujac na handlowej i w internecie.
Ja mam ogromna sypialnie. Obecnie w remoncie. Maly bedzie mial swoj wlasny kacik, a jak bedzie wiekszy to bedzie w pokoju ze starszakiem.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama