reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe i już obecne Mamusie

reklama
Ja chcem z takim bokiem kolorowym i nie chce szczebelek na bokach tylko plyte bo sa duzo stabilniejsze w sklepie sprawdzalam . Powiem Wam ze duzy wybor i ceny te same co w internecie jest w hurtowni bambino na handlowej. A przypomnij na kiedy masz termin?

U mnie szykuje się łóżeczko i kołyska (ale niekoniecznie z racji na bujanie). Łóżeczko będzie w pokoju małego i tam będzie spał w ciągu dnia albo jak przyjdą goście. A w nocy będzie u nas w sypialni, tam mamy mało miejsca więc kołyska akurat ;)

W Fartlandii są też łóżeczka i to nie aż tak drogo. Ale nie byłam w tej hurtowni jeszcze więc czas i tam się wybrać ;)

Fartlandia sie ostro skopala. Strasznie tam drogo!! Ten sam wozek w fartlandi kosztuje 2000 a na handlowej 1600. To samo posciel i kocyki. Lozeczek nie sprawdzalam z racji tego ze juz se wypatrzylam. Te takie kocyki z dzianinki ponad 100 w fartlandi o_O stanowczo odradzam. Mozna sporo zaoszczedzic kupujac na handlowej i w internecie.
Ja mam ogromna sypialnie. Obecnie w remoncie. Maly bedzie mial swoj wlasny kacik, a jak bedzie wiekszy to bedzie w pokoju ze starszakiem.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama