reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe i już obecne Mamusie

No ja biorę pod uwagę tylko i wyłącznie USK :) A jak mnie nie będą chcieli przyjąć bo: dziś nie ostry, nie ma wolnych łóżek itp.. To dzwonię do swojego lekarza i wtedy będzie inna gadka :) Ale poproszę też go o skierowanie na poród w USK.

reklama
Ja tez bym chciala w Usk mam nadzieje ze mi dr wypisze tam skierowanie jeszcze o tym nie rozmawialam z nia jutro zaczynam 30 tydz termin mam na 19 maj ale z usg wychodzi wczesniej.
Ja od wielu lat borykam sie z nadcisnieniem wiec wszystkie prywtne kliniki odpadaja nie wezma mnie po zatem szkoda mi kasy. A czemu nie chcesz w tym szpitalu co byl na Warszawskiej?
Jak Wam mijaja ciaze?
Mi nawet ok w 6 tyg mialam plamienia okazalo sie ze mam krwiaka ale po 2 tyg nie bylo po nim sladu i tylko to nadcisnienie.
Czytalam ze do szkol rodzenia na bema sie wybieracie ja chodze na ryska tez nawet ok.

Ja bede miala zaklepana cesarke. Mam zamiar odwiedzic szpitale wczerwcu i zobaczyc co i jak. Jak rodzilam syna to w usk i bylo ok.
Co do przebiegu ciazy to raz jest lepiej, raz gorzej. Nerki mi dokuczaja. A pierwsze miesiace to byla tragedia. Nie moglam nic jesc. Mdlosci to mordega. Dobrze ze sie juz skonczyly.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Czemu chcesz cesarke? Ostatnio dziewczyna w szkole rodzenia poszla do szpitali cos sie dowiedziec to mowila ze nigdzie jej nie wpuscili. Bedziesz zalatwiac cc?

Nie. Mam zalecana. . . Niestety. Wolala bym sn. Juz przeszlam jedna cesarke i nie wspominam tego kolorowo. Dwa lata temu przeszlam operacje oczu i sn grozi slepota w moim przypadku.

A w.szpitalach nie ma czegos takiego jak dni otwarte czy cos?? Bo ja tak czy siak musze isc ze skierowaniem na cc i termin umowic.

Nie wiem z tymi dniami otwartymi. Przynajmniej wiesz co Cie czeka. Ja tez mam wskazanie ze wzgledu na nadcisnienie ale zobaczymy jak to bedzie. Ile Twoje dziecie ma lat?

Jakos Szpital Wojewódzki mnie nie przekonuje. W USK lepsi lekarze, genialny oddział neonatologiczny, obok DSK i tamci specjaliści. Wszystko pod ręką ;) No i niezaprzeczaly plus, że moja teściowa tam pracuje. Już od ładnych kilku lat nie na oddziale położniczym, ale zna tam wszystkich. A wiadomo jak to połóżne.. Może być super albo i niekoniecznie ;P

reklama
Co do szkoły rodzenia to mam bliska tą na Bema, słyszałam dobre opinie więc idę tam ;) No o chciałabym iść na jakieś dni otwarte do szpitala, o ile takie będą.
A idziecie na warsztaty 20 marca z Bezpiecznego Malucha? Bo ja idę i wybieram się też na Mamo to ja 3 kwietnia.