reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe i już obecne Mamusie

No to chwal się Kochana co za furtkę kupiłaś! :D Ja jeszcze zakupów żadnych nie mam dla naszego szkraba. Czekam do badania połówkowego. Mamy tylko wózek wybrany i pewnie niedługo będziemy kupować, bo czeka się na niego 2 miesiące.
Mam 29 lat.

reklama
Tak pierwsze ☺ ciaza druga ale pierwsza poronilam w 8 tyg. Cos nie moge wstawic zdjecia wozka cos plik za duzy wiec wstawie ze strony internetowej ale na zywo on niebiedki a nie taki ciemny. Ja w tym roku 29 lat skoncze ale dopiero w listopadzie.
Z jakiego jestes osiedla? Masz juz dzieci?
Na rynku duzo wiekszy wybor wozkow i cenowo duzo taniej.

Załączniki

• 1-3.jpg
    1-3.jpg
    126,2 KB · Wyświetleń: 73
No ja mam swoją "wózkową miłość" Anex Sport. Tylko ciągle waham się co do koloru, ale na dniach obejrzę je na żywo i podejmę decyzję :)
1488747764-aaaaaa.jpeg

1488747783-aaaaaa.jpeg

Tylko chce z taką inna wersja torebki. Taką bardziej sportową ;)

Co do ciąży to rośnie mi synek - Tymon :)
Jest to moja 3 ciąża, niestety pierwsze 2 skończyły się w 12 i 6 tygodniu.
Jestem z tzw obrzeży centrum, niedaleko PKS ;)

reklama
Już 2 razy bawiłam się nim w sklepie. Jest mega lekki, bardzo zgrabny, choć gondola należy do tych większych. Fajnie się podbija przy krawężniku. Ja jestem zachwycona, mam nadzieję, że się nie rozczaruję. :) Jedyny minus to taki, że wersja 2w1 to cena 2200 zł, można kupić podobne wózki taniej.. Ale to już dla mnie nie to samo.. [emoji14]
Z kolei opcji 3w1 nie biorę w ogóle pod uwagę, bo te foteliki z kompletu są straszne.. Zero atestów, sam plastik z marnymi pasami bezpieczeństwa.. Dużo jeździmy autem, więc porządny fotelik to podstawa. ;)

@Integral A ty co masz na oku? :)