reklama
A co chciałabyś wiedzieć [emoji4] smialo pytaj [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
asia333podlasie
Fanka BB :)
Hej eitam nowa mame ☺ gdzie rodzilas i w jaki sposob? Kto prowadzil Twoja ciaze? Czy korzystalas ze szkoly rodzenia? Oj zasypiemy Cie pytaniami haha ☺
A ja dzis obudzilam sie z bolem glowy nic sie nie chce mam nadzieje ze do 16 przejdzie bo mam cwiczenia w szkole rodzenia.
Dziewczyny na zajecia zamierzacie chodzic z partnerami?
A ja dzis obudzilam sie z bolem glowy nic sie nie chce mam nadzieje ze do 16 przejdzie bo mam cwiczenia w szkole rodzenia.
Dziewczyny na zajecia zamierzacie chodzic z partnerami?
@amcia8232 Na początek gdzie rodziłaś u jak wrażenia Ciężko było?
@asia333podlasie Ja będę chodzić z mężem.
Ja rodziłam w Poznaniu na lutyckiej miałam zaplanowane cc. Przyjechałam do szpitala we wtorek a w czwartek o 8 dostałam kroplowke nawadniajaca i potem odbyła się cc . Dostałam zzo . Kluli mnie 11 razy w kręgosłup bo nie mogli się wkluc w kreg . Byłam wszystkiego świadomą i wszystko czułam ake to nie bolało tylko takie głupie ivzuvie które da się wytrzymać i o 9.13 urodziła sie moja córeczka [emoji4]@amcia8232 Na początek gdzie rodziłaś u jak wrażenia Ciężko było?
Integral
Hej dziewczyny. Ja dopiero sie z lozka podnosze.
Do szkoly rodzenia na gimnastyke bede chodzic sama, na wyklady z mezem. Jeszcze nie wiem. Mam zamar wybrac sie tam jutro.
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Do szkoly rodzenia na gimnastyke bede chodzic sama, na wyklady z mezem. Jeszcze nie wiem. Mam zamar wybrac sie tam jutro.
Integral
Ja przy swoim cc mialam narkoze. Ale to tez nic fajnego. Niby budzisz sie juz po wszystkim ale z cewnikiem i rurka do intubacji..... bleJa rodziłam w Poznaniu na lutyckiej miałam zaplanowane cc. Przyjechałam do szpitala we wtorek a w czwartek o 8 dostałam kroplowke nawadniajaca i potem odbyła się cc . Dostałam zzo . Kluli mnie 11 razy w kręgosłup bo nie mogli się wkluc w kreg . Byłam wszystkiego świadomą i wszystko czułam ake to nie bolało tylko takie głupie ivzuvie które da się wytrzymać i o 9.13 urodziła sie moja córeczka [emoji4]
Ale powiem wam ze fajnie wspominam cc [emoji4] anezcezjolog była przy mnie i wszystko mi mówiła co się z moim brzuszkiem dzieje [emoji4] Lena była już przy mnie po 7 h i ja zie nią zajmowałam bo nie było miejsca na noworodkach ale powiem wam że może przez to mało mnie ta rana bolała i szybciej byłam samodzielną
@amcia8232 11 razy! O ja pitole! Coraz bardziej upewnić się w postanowieniu, że nie chcę znieczulenia. Przeraża mnie to wbijanie się w kręgosłup! A CC miałaś bo były takie zalecenia czy chciałaś?
@Integral Tzn ja na gimnastykę też bez męża. Nawet nie wiem czy można z [emoji14] No ale ja planuję chodzić rano, a on tak czy siak pracuje, więc będzie to czas dla mnie
@Integral Tzn ja na gimnastykę też bez męża. Nawet nie wiem czy można z [emoji14] No ale ja planuję chodzić rano, a on tak czy siak pracuje, więc będzie to czas dla mnie
reklama
Miałam ułożenie posladkowe i poprosiłam Gin żeby mi dał skierowanie typowo na cc. Ale te wbijanie w kręgosłup 11 razy to było z mojej winy bo nir umiałam sie rozluźnić gdyż nie możesz być ze tak powiem spieta bo wtedy oni nie mogą znaleźć właściwego kręgu czy coś@amcia8232 11 razy! O ja pitole! Coraz bardziej upewnić się w postanowieniu, że nie chcę znieczulenia. Przeraża mnie to wbijanie się w kręgosłup! A CC miałaś bo były takie zalecenia czy chciałaś?