reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i już obecne Mamusie

reklama
Hej eitam nowa mame ☺ gdzie rodzilas i w jaki sposob? Kto prowadzil Twoja ciaze? Czy korzystalas ze szkoly rodzenia? Oj zasypiemy Cie pytaniami haha ☺
A ja dzis obudzilam sie z bolem glowy nic sie nie chce mam nadzieje ze do 16 przejdzie bo mam cwiczenia w szkole rodzenia.
Dziewczyny na zajecia zamierzacie chodzic z partnerami?

@amcia8232 Na początek gdzie rodziłaś u jak wrażenia ;) Ciężko było?

@asia333podlasie Ja będę chodzić z mężem. :)

Ja rodziłam w Poznaniu na lutyckiej miałam zaplanowane cc. Przyjechałam do szpitala we wtorek a w czwartek o 8 dostałam kroplowke nawadniajaca i potem odbyła się cc . Dostałam zzo . Kluli mnie 11 razy w kręgosłup bo nie mogli się wkluc w kreg . Byłam wszystkiego świadomą i wszystko czułam ake to nie bolało tylko takie głupie ivzuvie które da się wytrzymać i o 9.13 urodziła sie moja córeczka [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Ja dopiero sie z lozka podnosze.
Do szkoly rodzenia na gimnastyke bede chodzic sama, na wyklady z mezem. Jeszcze nie wiem. Mam zamar wybrac sie tam jutro.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rodziłam w Poznaniu na lutyckiej miałam zaplanowane cc. Przyjechałam do szpitala we wtorek a w czwartek o 8 dostałam kroplowke nawadniajaca i potem odbyła się cc . Dostałam zzo . Kluli mnie 11 razy w kręgosłup bo nie mogli się wkluc w kreg . Byłam wszystkiego świadomą i wszystko czułam ake to nie bolało tylko takie głupie ivzuvie które da się wytrzymać i o 9.13 urodziła sie moja córeczka [emoji4]

Ja przy swoim cc mialam narkoze. Ale to tez nic fajnego. Niby budzisz sie juz po wszystkim ale z cewnikiem i rurka do intubacji..... ble

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale powiem wam ze fajnie wspominam cc [emoji4] anezcezjolog była przy mnie i wszystko mi mówiła co się z moim brzuszkiem dzieje [emoji4] Lena była już przy mnie po 7 h i ja zie nią zajmowałam bo nie było miejsca na noworodkach ale powiem wam że może przez to mało mnie ta rana bolała i szybciej byłam samodzielną

@amcia8232 11 razy! O ja pitole! Coraz bardziej upewnić się w postanowieniu, że nie chcę znieczulenia. Przeraża mnie to wbijanie się w kręgosłup! A CC miałaś bo były takie zalecenia czy chciałaś?

@Integral Tzn ja na gimnastykę też bez męża. Nawet nie wiem czy można z [emoji14] No ale ja planuję chodzić rano, a on tak czy siak pracuje, więc będzie to czas dla mnie ;)

reklama
@amcia8232 11 razy! O ja pitole! Coraz bardziej upewnić się w postanowieniu, że nie chcę znieczulenia. Przeraża mnie to wbijanie się w kręgosłup! A CC miałaś bo były takie zalecenia czy chciałaś?

@Integral Tzn ja na gimnastykę też bez męża. Nawet nie wiem czy można z [emoji14] No ale ja planuję chodzić rano, a on tak czy siak pracuje, więc będzie to czas dla mnie ;)

Miałam ułożenie posladkowe i poprosiłam Gin żeby mi dał skierowanie typowo na cc. Ale te wbijanie w kręgosłup 11 razy to było z mojej winy bo nir umiałam sie rozluźnić gdyż nie możesz być ze tak powiem spieta bo wtedy oni nie mogą znaleźć właściwego kręgu czy coś