reklama
Integral
Fanka BB :)
No to jest się z czego cieszyć. A jeszcze przyjdzie czas na poznanie kto to siedzi w środku.
Ja się dziś słabo czuje [emoji53]bolą mnie plecy. Chyba musze se zainwestować w poduche Rogala. . . Tylko zebrać się nie mogę żeby kupić.
A jak ty się czujesz? Nie nudzisz się w domku?
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się dziś słabo czuje [emoji53]bolą mnie plecy. Chyba musze se zainwestować w poduche Rogala. . . Tylko zebrać się nie mogę żeby kupić.
A jak ty się czujesz? Nie nudzisz się w domku?
Ja niedługo dostanę od siostry taka poduchę, zobaczymy jak się sprawdzi
A co do nudy to właśnie mój mąż skończył 2 tygodnie urlopu więc było co robić i z kim pogadać. Zobaczymy jak będzie teraz
Obejrzałam już 7 sezonów serialu "Kochane kłopoty", książka do czytania leży, śpię do późna i jakoś dzien leci..
A co do nudy to właśnie mój mąż skończył 2 tygodnie urlopu więc było co robić i z kim pogadać. Zobaczymy jak będzie teraz
![f2w3rjjgax9hy8m9.png](https://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgax9hy8m9.png)
Integral
Fajnie. Mi się juz znudziło siedzenie w domu. Marzę żeby była już wiosną. Ciepło , słoneczko. Ehhhh
Integral
Wybieram sie na ta w marcu. Oni je robia co kilka miesiecy. Wiec albo marzec albo moze inny termin, bardziej letni? W marcu ide juz na pierwsze zajecie za 4tygodnie.
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Integral
No tak. Jak tam ostatnio byłam to te wykłady są co kilka miesiecy. A miła pani zaprosila mnie na pieresze zajecia z początkiem 21 tygodnia.
reklama
Integral
Hej. Jak tam zdrówko?
Ja cierpie . . . Moj mały brzdąc w drzuchu siedzi mi na pęcherzu i spac nie moge.
Myślałam nad wykupieniem pakietu w Medicover. Tylko nie wiem czy sie opłaca. Ty masz składke firmową czy indywidualną? Nie wiem czy sie zdecydowac.
22 lutego kolejne badania. Oby wszystko wyszło ok.
Przez te zwolnienie i siedzenie w domu okropnie marudze. Musze poszukać sobie czegoś kreatywnego do roboty. Robienie za perfekcyjną pania domu nie jest w moim stylu. . . Moze gotowanie? [emoji13]
Ja cierpie . . . Moj mały brzdąc w drzuchu siedzi mi na pęcherzu i spac nie moge.
Myślałam nad wykupieniem pakietu w Medicover. Tylko nie wiem czy sie opłaca. Ty masz składke firmową czy indywidualną? Nie wiem czy sie zdecydowac.
22 lutego kolejne badania. Oby wszystko wyszło ok.
Przez te zwolnienie i siedzenie w domu okropnie marudze. Musze poszukać sobie czegoś kreatywnego do roboty. Robienie za perfekcyjną pania domu nie jest w moim stylu. . . Moze gotowanie? [emoji13]