reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i już obecne Mamusie

Tak, jak najbardziej. Miałam drugie prenatalne i potwierdził, że wszystko super :)

f2w3rjjgax9hy8m9.png

reklama
No to jest się z czego cieszyć. A jeszcze przyjdzie czas na poznanie kto to siedzi w środku.
Ja się dziś słabo czuje [emoji53]bolą mnie plecy. Chyba musze se zainwestować w poduche Rogala. . . Tylko zebrać się nie mogę żeby kupić.
A jak ty się czujesz? Nie nudzisz się w domku?

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja niedługo dostanę od siostry taka poduchę, zobaczymy jak się sprawdzi ;)
A co do nudy to właśnie mój mąż skończył 2 tygodnie urlopu więc było co robić i z kim pogadać. Zobaczymy jak będzie teraz ;) Obejrzałam już 7 sezonów serialu "Kochane kłopoty", książka do czytania leży, śpię do późna i jakoś dzien leci.. ;)

f2w3rjjgax9hy8m9.png

Wybierasz się na warsztaty z Bezpiecznego Malucha? Są w poniedziałek, ale rejestracja już zamknięta, kolejne w marcu :)

f2w3rjjgax9hy8m9.png

Wybieram sie na ta w marcu. Oni je robia co kilka miesiecy. Wiec albo marzec albo moze inny termin, bardziej letni? W marcu ide juz na pierwsze zajecie za 4tygodnie.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

No tak. Jak tam ostatnio byłam to te wykłady są co kilka miesiecy. A miła pani zaprosila mnie na pieresze zajecia z początkiem 21 tygodnia.

reklama
Hej. Jak tam zdrówko?
Ja cierpie . . . Moj mały brzdąc w drzuchu siedzi mi na pęcherzu i spac nie moge.
Myślałam nad wykupieniem pakietu w Medicover. Tylko nie wiem czy sie opłaca. Ty masz składke firmową czy indywidualną? Nie wiem czy sie zdecydowac.
22 lutego kolejne badania. Oby wszystko wyszło ok.
Przez te zwolnienie i siedzenie w domu okropnie marudze. Musze poszukać sobie czegoś kreatywnego do roboty. Robienie za perfekcyjną pania domu nie jest w moim stylu. . . Moze gotowanie? [emoji13]