reklama
Jola1205
Fanka BB :)
Kami może CIę dogonię
A ja wciągu 2 tyg przytyłam 3 kilo;/ ale zła jestem na siebie bo poszłam na wizytę najedzona na maksa po pizzy i deserku...może moge sobie 1kg odjąć??
Ja przez 3 tygodnie 4 kilo i to z lekkim sniadaniem
Tak wiec u mnie 14 na plusie Obecnie waze 64,5
I tak jestem niepokonana ;-)
Ciążę zakończyłam z bilansem +36kg - czyli ważyłam 90kg przy porodzie Najśmieszniej było jak anestezjolog przy znieczuleniu zapytała mnie ile ważę a ja jej na to 55 Pomyliło mi się, za to jak się poprawiłam i powiedziałam że 90 to myślałam że moja gin się przewróci ze śmiechu.
Przy porodzie zeszło 13 kg, po powrocie do domu kolejne 3 mniej - będzie dobrze ;-) Póki co się nie obżeram, nawet wielkiego apetytu nie mam - choć jednej mini chałwy nie potrafiłam sobie odmówić... W każdym razie, jestem optymistycznie nastawiona do sprawy i po zimie planuję już być taka jak przed.
Ciążę zakończyłam z bilansem +36kg - czyli ważyłam 90kg przy porodzie Najśmieszniej było jak anestezjolog przy znieczuleniu zapytała mnie ile ważę a ja jej na to 55 Pomyliło mi się, za to jak się poprawiłam i powiedziałam że 90 to myślałam że moja gin się przewróci ze śmiechu.
Przy porodzie zeszło 13 kg, po powrocie do domu kolejne 3 mniej - będzie dobrze ;-) Póki co się nie obżeram, nawet wielkiego apetytu nie mam - choć jednej mini chałwy nie potrafiłam sobie odmówić... W każdym razie, jestem optymistycznie nastawiona do sprawy i po zimie planuję już być taka jak przed.
grudnióweczka111
Fanka BB :)
U mnie prawie +17kg. Dziś waga 63,8. Mam ambitne plany co do zrzucania, ale zobaczymy co z tych planów wyjdzie. Nie chciałabym zmieniać całej garderoby, no i chcę się dobrze czuć. W ciąży oczywiście zero odchudzania ale wydaje mi się, że się nie obżerałam (nie licząc tygodnia w Kazimierzu gdzie mega lody z dodatkami każdego dnia, potem kazali wszcząć dietę cukrzycową, więc musiałam przystopować)
reklama
no dobra, ale pytanie jaka waga przy jakim wzroście, bo przy niedowadze dobrac 20 kg to żaden wyczyn, o ;-).
HeH no tak u mnie o niedowadze niestety nie było mowy...
70 + 19 = 89kg/170cm
To dziwne bo nie wiem od czego to zależy-komukolwiek bym nie powiedziała że przytyłam prawie 20kg i że ważę o krok do 90kg to nikt nie chcę wierzyć-chyba to wszystko siedzi we mnie tam w środku, taka jak to mówią nie tłusta a ubita jestem he he he he he ;D
Myślę że po ciąży wszystko się straci, i będzie lepiej niż było-he he kupiłam już sobie książkę Sexy Mama - Katarzyny Cichopek, niby tam takie dobre ćwiczenia itp. super extra wszystko ekspresowo, ale moim zdaniem trochę przereklamowana ta książeczka...-zobaczymy
Chociaż z drugiej strony czego innego się spodziewać, jak każdy poradnik-->wszystko to co teoretycznie wiemy tylko w jednej całości ;D
Ostatnia edycja: