reklama
Bibi89
Fanka BB :)
@pluto_nova zapytała jakie to badania ? Rozumiem że na NFZ?@Bibi89 Napisałam jedynie, że mój lekarz wystawia skierowania na rozszerzone badania tylko na podstawie wiedzy o ciążach biochemicznych potwierdzonych zwykłym testem ciążowym. Znowu coś nadinterpretujesz?
Bibi89
Te biochemiczne to te o których wspomniałaś w 7tc i 11tc?@Bibi89 Napisałam jedynie, że mój lekarz wystawia skierowania na rozszerzone badania tylko na podstawie wiedzy o ciążach biochemicznych potwierdzonych zwykłym testem ciążowym. Znowu coś nadinterpretujesz?
Bibi89
Probuje Cie zrozumieć nie wiem po co te nerwy i obrażanie... nie ładnie...@Bibi89 Ty jesteś głupia czy tylko udajesz?
Wspomniałaś o 2 ciążach które nie są biechemami wiec pytam czy miałaś jakieś inne i wciąż nie odpowiedziałaś na poprzednie pytanie, pytam grzecznie odpowiedź grzecznie. mam wrażenie że sama się gubisz
A odpowiadając na pytanie z postu 82 - to ty taka mądra i nie wiesz na jakie badania może skierować lekarz?
To na wszelki wypadek Ci odpowiem, że były następujące badania (czasem nieco różnic, w zależności od przypadku):
1. morfologia, mocz, glukoza, cholesterol
2. TSH, fT4, fT3, anty-TPO, anty-TG oraz ocena profilu hormonalnego cyklu
3. badania kariotypu
4. z racji tego, że nie jest immunologiem - to wystawiał skierowanie
To na wszelki wypadek Ci odpowiem, że były następujące badania (czasem nieco różnic, w zależności od przypadku):
1. morfologia, mocz, glukoza, cholesterol
2. TSH, fT4, fT3, anty-TPO, anty-TG oraz ocena profilu hormonalnego cyklu
3. badania kariotypu
4. z racji tego, że nie jest immunologiem - to wystawiał skierowanie
Nie wiem gdzie te przyczytałaś o moich ciążach biochemicznych...Probuje Cie zrozumieć nie wiem po co te nerwy i obrażanie... nie ładnie...
Wspomniałaś o 2 ciążach które nie są biechemami wiec pytam czy miałaś jakieś inne i wciąż nie odpowiedziałaś na poprzednie pytanie, pytam grzecznie odpowiedź grzecznie. mam wrażenie że sama się gubisz
Miałam jedno poronienie, po którym dostałam skierowanie na badania.
I nie jesteś grzeczna
reklama
No to pokazałaś swój poziom @MadHatter
Może lepiej wnieś coś do dyskusji zamiast obrażać innych?
Może lepiej wnieś coś do dyskusji zamiast obrażać innych?