reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyrost Beta hcg

Nie wiem do jakich lekarzy chodzi pluto_nova, ale mój ginekolog nie ma problemu z wystawieniem skierowania na badania rozszerzone jedynie po informacji o ciążach biochemicznych potwierdzonych testem ciążowym. Może kwestia wyboru lekarza? 🤷‍♀️ Nie miał też problemu z wystawieniem skierowania na badania po jednym poronieniu.
i rozumiem, że masz lekarza który wystawił Ci badanie po poronieniu bez potwierdzenia betą? Na ładne oczy, czy przyniosłaś mu obsikany test ciążowy? 😂

reklama
Mój lekarz mówi, ze dla niego test ciążowy sikaniec to zadne potwierdzenie ciąży, tylko z krwi. No jak widać co lekarz to inne podejście ;)

@pluto_nova A wyobraź sobie, że tak. Ciąża z bijącym serduchem potwierdzona na USG w 7tc, poronienie w 11tc z pustym jajem. Jakoś słabą wyobraźnię masz, skoro nie potrafisz sama do takich wniosków dojść. 🤷‍♀️

reklama
Do góry