reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyrost Beta hcg

reklama
Ja bym tylko chciała powidziec ze dyskusja z tobą od jakiegoś czasu jest bezsensu, bo stosujesz argumentum ad personam i nie podałaś żadnego argumentum ad rem. Podziwiam dziewczyny, ze szukają argumentów naukowych i probuja cię przekonać, ze twoja argumentacja jest niesłuszna, ale cóż, to bez sensu

Nie widziałam ani jednego argumentu naukowego, który potwiedzałby zasadność wykonywania badania beta hcg przy ciąży jaką ma autorka postu.

Przyjmując że bhcg podwaja się co 48h, a pęcherzyk w macicy widać jak bhcg ma ok 1000-1500 to ja już bym się umawiała do lekarza np na piątek, bo jutro już możesz mieć ok 600,w środę już ponad 1000 :)
A potem już stosować się do wskazówek lekarza czy sprawdzać bhcg czy nie
Aż zacytuje sama siebie, bo ta dyskusja zaczęła się od moich rad udzielanych autorce postu.
Spytała czy ma iść jeszcze na bhcg?
Odpisałam jej, że lepiej już na usg 😄
Zaorałaś się @witch84 🤣🤣

reklama
Aż zacytuje sama siebie, bo ta dyskusja zaczęła się od moich rad udzielanych autorce postu.
Spytała czy ma iść jeszcze na bhcg?
Odpisałam jej, że lepiej już na usg 😄
Zaorałaś się @witch84 🤣🤣
Ona sie zaorala juz w momencie jak powiedziala ze jej lekarz przepisuje badania na podstawoe testu ciazowego bez bety i postawila to na rowni z ciąża uwidoczninona na usg w 7 tygodniu. Potem juz bylo tylko żałośniej

Do góry