Patka2207
Fanka BB :)
To sprawdzaj sobie dopóki nie spadnieTak w piątek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To sprawdzaj sobie dopóki nie spadnieTak w piątek
Dostałam 3 tabletki dopochwowo i 6 doustnie byłam na usg lekarz powiedział że pęcherzyka nie widać i że czyszczenie poszło tak jak powinnoDziwna jest ta historia... od wczoraj się oczyściłaś?
Ja wiem na pewno Ci będą kazać . Ale nie poszła bym do tej ginekolog co byłaś i nastraszyła Cię operacja, tylko poszukała kogoś innegoTak ja pójdę na kontrol tak czy inaczej bo chce sprawdzić czy napewno wszytko w porzadku
Tak napewno będę a jak myślisz co ile sprawdzić czy spadłaTo sprawdzaj sobie dopóki nie spadnie
Tak już mi koleżanka poleciła bardzo dobrego prywatnegoJa wiem na pewno Ci będą kazać . Ale nie poszła bym do tej ginekolog co byłaś i nastraszyła Cię operacja, tylko poszukała kogoś innego
Raz w tygodniu . Mi tak kazali dopóki nie spadnie ale ja miałam co innego . W każdym razie Ci nie zaszkodziTak napewno będę a jak myślisz co ile sprawdzić czy spadła
Dziękuję Bardzo napewno będę sprawdzaćSuper, ale proszę Cię o jedno, bo sama jestem po takich doświadczeniach i czuję się w obowiązku Cię ostrzec - badaj betę na własną rękę dopóki nie spadnie poniżej 5. U mnie też było niby pięknie, wyszłam do domu po zabiegu i za chwilę beta zaczęła dalej rosnąć.
DobrzeRaz w tygodniu . Mi tak kazali dopóki nie spadnie ale ja miałam co innego . W każdym razie Ci nie zaszkodzi
To dobrze , pójdziesz prywatnie to pytaj lekarza o wszytskoTak już mi koleżanka poleciła bardzo dobrego prywatnego
A zaczęłaś w ogóle krwawić?Dostałam 3 tabletki dopochwowo i 6 doustnie byłam na usg lekarz powiedział że pęcherzyka nie widać i że czyszczenie poszło tak jak powinno