jesli biust jest duzy to radze chodzic w staniku ( a nawet spac w nim) bo mozesz sie potem obudzic z rozstepami na piersiach....Cześć, mam do Was nietypowe pytanie. Czy w ciąży, kiedy biust jest większy i piekniejszy należy chodzić w staniku czy można bez? Oczywiście mówię tu o poruszaniu się w domu, a nie na jakieś wyjścia. Zastanaiwam się czy ma to jakiś wpływ na jędrność, mleko itp. Dajcie znać co myślicie o tym. Miłego dnia! ;-)
reklama
he,he
ja porodowke juz znam jak wlasna kieszen pierwszy porod wspominam bardzo milo, bez komplikacji, wszystko super pieknie
ale teraz dopadla mnie jakas dzika panika! No nie umiem tego wytlumaczyc ale juz swiruje. Stresa mam ogromnego rozne porody snia mi sie po nocach... no koszmar!
ja porodowke juz znam jak wlasna kieszen pierwszy porod wspominam bardzo milo, bez komplikacji, wszystko super pieknie
ale teraz dopadla mnie jakas dzika panika! No nie umiem tego wytlumaczyc ale juz swiruje. Stresa mam ogromnego rozne porody snia mi sie po nocach... no koszmar!
giza ja choc pewnie najdalej mam na Kaminskiego to tam rodzilam i poniewaz znam tam kazdy zakamarek to i tam sie wybiore tym razem ja mam taka glupia psychike ze jak juz znam teren czy ludzi to tam wracam :-)
na klinikach rodzila moja kolezanka i sobie chwali, ale wszystkie szpitale maja swoje plusy i minusy ;-)
a Ty z jakiej czesci Wrocka jestes?
na klinikach rodzila moja kolezanka i sobie chwali, ale wszystkie szpitale maja swoje plusy i minusy ;-)
a Ty z jakiej czesci Wrocka jestes?
secasia, ja mieszkam na Popowicach, więc na Kamieńskiego mam najbliżej. A klinki wybrałam, bo chciałam rodzić w wodzie, a tam mają bardzo fajnie urządzoną salę z wanną. No ale było cc. No i masz rację, że o wszystkich szpitalach można przeczytać i złe i dobre opinie. I też wolę iść tam, gdzie już znam zwyczaje i wiem co mnie czeka.
skaba1
sierpień'05 marzec'08
taki artykuł na temat nacięcia krocza polecano wczoraj na stronie eDziecko... dziewczyny ja to juz zupełnie głupia jestem... jedni mówią tak.. inni tak... całkiem niedawno czytałam coś na temat zagrożeń przy rodzeniu w pozycji wertykalnej, a tu proszę.. hmm.. i bądź tu człowieku mądry
Tygodnie - Kalendarz ci
Tygodnie - Kalendarz ci
reklama
Podziel się: