reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

styna ja myslę że to 3 dniówka skoro była wysypka...
bo tak jak piszesz co za ifekcja skoro mocz ok.. no i antybiotyk nie był potrzebny jak widać :/
a babka jakaś śmieszna.. ale one tu to do siebie maja że poowijaja kota ogonem i wyjdzie że wsyztsko jest tak jak być powinno:sorry:
a ten syrop to ze na ospę .. moż ena zaś Ci powiedziała ;-)
ale bez sensu.. dziwna ta baba... najlepiej daj jej wsyztsko na raz i powie że wszystko zadziałało...:/

ja bym nie dawała tego syropu chyba..., poczekałabym 2 dni czy wysypka sama zejdzie
i antybiotyku też bym nie dawała ... bo po co jak nie ma infekcji? po to żeby sprawdzić czy to było moze czasem uczulenie:eek:

reklama
Ło matko Styna, ale się dowiedziałaś:eek: Z tymi wszystkimi lekarzami to powariować można. Człowiek powinien być mądrzejszy od nich, bo jak przyjdzie co do czego to nie ma na kogo liczyć. Trzymam kciuki, żeby się wszystko wyjaśniło&&&&&&&&

My po wizycie u laryngologa. Wszystko jest ok, objawy sapki ustąpiły, więc rzeczywiście był to problem rozwojowy. Uszy zdrowe, gardło i nos też, także z laryngologiem mamy już spokój.
Teraz czekamy jeszcze na kardiologa, mam nadzieję, że też będzie ok.

styna - wszystko wskazuje na to, że to jednak trzydniówka. Najgorsze jest to, że człowiek musi sam decydować, bo nie może zaufać lekarzowi...
madzik - super, że laryngologicznie z małym wszystko w porządku:tak:, zobaczysz, u kardiologa też będzie dobrze:-)
basiek - a co z oczkami Martynki, już dobrze??

Tak Lepi już wszystko dobrze, kamień z serca. Oczko piękne nie ropieje nic a nic. Całe szczęście jeden zabieg wystarczył.
Madzik super, że Lulek laryngologicznie ok, kciuki za kardiologa zaciśnięte.
Styna współczuję przeżyć, no właśnie, najgorsze jest to, że lekarzom do końca udać nie można.

Wysypka nadal się utrzymuje typowa trzydniówka. Nie dawałam ani syropu ani antybiotyku, bo uznałam że to bez sensu. Po co jej lek na alergie skoro nie ma alergii. No ale odebrałam z apteki bo ma jakąś egzemę na szyi i może na to pomoże ale poczekam aż wszystko minie.
Basiekkk super że oczko pięknie się goi.
Madzik cieszę się że wszystko ok no i kciuki za kardiologa zaciśnięte.

reklama
Do góry