reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

trzecie szczepienie z kalendarza szczepień tj.chyba błonnica, tężec, krztusiec,hib, polio. u nas bardzo późno te szczepienie ze wzg. na choroby nasze a potem małego. mam dzwonic jutro i pytac, jak bedzie lekarz to szczepimy jutro

reklama
Mnie lekarka teraz namawiała na pneumo, w tym wieku co majówczątka, są dwie dawki.

Nie ukrywam, że kasa stanowi u nas pion decyzyjny obecnie :baffled:
280 zł jedna dawka.

Nie jesteśmy w grupie ryzyka więc dumamy, dumamy...

Ostatnia edycja:
A ja się chyba skuszę na to pneumo bo u nas aktualnie jest promocja i kosztuje 180 zł jedna dawka.
Miałam nie szczepić, bo pierwotnie jedna dawka kosztowała 330 zł., ale chyba jednak podejmę decyzję na tak.

My po szczepieniu. Igorek był dzielny do momentu wyciągania igły z nóżki...więc troszkę płaczu było,ale tylko troszkę. Pani doktor chwaliła młodego że silny i ślicznie siedzi. Ponoć niektóre dziewięciomiesięczne maluchy tak ładnie nie siedzą jak Igi.

Nad pneumo też się zastanawiam ,nawet rozmawiałam dziś z pielęgniarką, zaszczepię go jak rok skończy. U nas koszt to 300zł.

Super że Igorek dzielnie zniósł szczepienie :tak::-)

My na pneumo zaszczepimy jak będzie już jedna dawka bo koszt to też 300zł , Szymek jest zaszczepiony.

reklama
Do góry