reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

reklama
Na bioderkach wszystko ok :) Na szczęście się ukostniły już i nie musimy więcej jeździć.

Pan doktor powiedział że jak Mati będzie miał 6-7 miesięcy zacznie raczkować ... Wszystkim to mówi ale ciekawe że to niby za miesiąc. Coś mi się nie wydaje.

Kamia zycze zdrowka;)

Kamcia bo wy wogole wszystkie jakies inne jestescie;P inaczej sie rozwijacie i wogole;P ciekawe co wy jecie;P

A my po wazeniu jest 7200 i 68 dluga wiec w ciagu miesiaca pol kilo babeczka mowi ze miesci sie w normie ale na wszelki wypadek dostala skierowanie na zelazo i morfologie

marzena super, że z bioderkami wszystko dobrze :) no i widać, że siłacz rośnie tak jak u kamci :)
kamia niech maluszek szybko zdrowieje a choróbsko sie nie rozkręca. moja lenka tez chorutka :(
karolq moja Lenka tez dluga na 68 :D tyle, że waga niższa, bo jakies 6600 teraz :)

Mieliśmy dziś kontrolę u kardiologa. Zapis ekg nadal nie jest prawidłowy i nikt nie wie skąd te zaburzenia się biorą. A poza wszystkim, to mnie ta lekarka okrutnie pocieszyła dziś "Julek jeszcze tyle lat będzie do mnie przychodził, że na pewno zdążymy to zdiagnozować". Pięknie się zapowiada, przewlekłe leczenie kardiologiczne. Następna kontrola w styczniu.

Kurde Madzik to niewesoło. Moja siostrzenica miała szmery na serduszku ale ponoć to sprawy rozwojowe były. Już jest wszystko ok. Trzymam kciuki za Was &&&&&&&&

reklama
Do góry