reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

Bra, mam nadzieję, że badania wykluczą wszelkie nieprawidłowości i Was uspokoją. Trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze i po prostu taka uroda Twojego szkraba:)

reklama
bra moja ma 44cm
a z tego co ja wiem to od sprawdzania zrostu szwów jest ciemiączko a nie obwód główki...
a wiem to stąd że Viki zbyt szybko się zrastało i właśnie(miała 6 msc jak już miała prawie zrośnięte) wtedy mi mówił lekarz ze mam przestać podawac witaminę D bo za szybko ciemiączko zarasta i wtedy przestanie jej rosnąć główka
no ale na szczęscie wszytsko siię okazało w porządku i teraz jest w normie...,

Ostatnia edycja:
no widzisz, a mnie z kolei pytał, czy podaję wit D, sugerując , że ciemiączko jest jeszcze "bardzo duże". w książeczce zdrowia, pediatra tydzien temu napisała, że ma 2X2. a u was ile ma?

reklama
Do góry