reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

reklama
Dziekuije bardzo, dzisiejsza noc juz byla prawie bez kaszlu, wiec mam nadzieje, ze obejdzie sie bez antybiotyku. Umowie go na srode na wizyte kontrolna i wtedy twardo pogadam z tym lekarzem...

:-(u mnie humor do d..y. byliśmy dzis u ortopedy na kontroli bioderek i ten lekarz również, podobnie jak pediatra, zwrócił tez uwage na kształt główki Lenki. stwierdził, że jest dośc wąska i podłużna co byc może odziedziczyła po ojcu, ale może być to tez skutkiem zbyt szybkiego zrastania szwów międzyczaszkowych co powoduje, że rosnący mózg przestaje sie mieścić :-( w środe mamy pediatrę, ma nas skierowac na rtg , może do szpitala na gruntowne badania i obserwację.
Lenka rozwija sie świetnie, głowke podnosi, jest pogodna, kontaktowa, jej buźka jest normalna więc na zdrowy rozum nic jej nie jest... przecież gdyby cos jej było, miałaby jakieś inne objawy ... prawda? ... :-(

Ostatnia edycja:
oj bra.... ja stawiam, ze to po tatusiu gloweczka! :) na bank! nie martw sie na zapas.... choc wiadomo ziarno niepokoju zasiane... :* - buziaczek dla Lenki z okazji "5" piateczki.. ;-) my wczoraj mialysmy, prawie rownoczesnie mamy urodzinki :)

Bra mam nadzieję, że taka jej uroda :tak:

Szkoda tylko dzieciątko męczyć badaniami ale jeśli to ma wykluczyć obawy i rozjaśnić wszystko, to co zrobić :-(Trzymam kciuki, oby jak najszybciej i jak najlżej to wszystko poszło.

reklama
Do góry