reklama
Agniieszka
Fanka BB :)
A my dzis bylismy u logopedy na szczescie wszystko ok i kontrola dopiero w styczniu wiec luzik, zostałam pochwalona za piekne technicznie karmienie ahh duma mnie rozpiera )
lwiapaszczka
A na czym polega to karmienie ładnie technicznie? Naucz nas :-).
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Mandrzejczuk- zdrówka dla waszej trójeczki ! i czekamy na wieści od lekarza
Majowa- ile ty ważysz dobrze widzę ? wrzuć jakąś fotkę z małym do porównania co hmm ? cieszę się że już lepiej się maluszek czuje :-)
Majowa- ile ty ważysz dobrze widzę ? wrzuć jakąś fotkę z małym do porównania co hmm ? cieszę się że już lepiej się maluszek czuje :-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
mandrzejczuk zdrówka dla was
Agniieszka
lwiapaszczka w duzym skrocie na prostym podawaniu lyzeczki zeby dziecko samo zebralo posilek na lyzeczce, nie przechylamy lyzeczki zeby samo zlecialo. podajemy prosto i ewentualnie mozna ciutek jezyczek nacisnac lyzeczka wtedy dziecko lepiej zlapie jedzonko.
mandrzejczuk
dzisiaj zaliczylismy wizyte na pogotowiu, mlody chory i zmiany osluchowe sa juz dosyc duze, musielismy zalatwic inhalator i musimy inhalowac sie codzienie jak do jutra nie bedzie poprawy to antybiotyk, super rece mi juz opadaja, dzwonilam wczoraj do swojego pediatry zeby umowic malego i co uslyszalam od pani w recepcji? Ze na poneidzialek moze mnie umowic, bo nie ma juz miejsc! No do *uja pana! Zeby z takim niemowlakiem czekac do nasteonego dnia po weekendzie? Z takim dzieckiem to powinno chyba byc bez kolejki tym bardziej, ze mi sie rozchorowalo!
reklama