reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

reklama
A my dzis bylismy u logopedy na szczescie wszystko ok i kontrola dopiero w styczniu wiec luzik, zostałam pochwalona za piekne technicznie karmienie ahh duma mnie rozpiera ;))

Mandrzejczuk- zdrówka dla waszej trójeczki ! i czekamy na wieści od lekarza :tak:
Majowa- ile ty ważysz :szok: dobrze widzę ? wrzuć jakąś fotkę z małym do porównania co hmm ? cieszę się że już lepiej się maluszek czuje :tak::-)

lwiapaszczka w duzym skrocie na prostym podawaniu lyzeczki zeby dziecko samo zebralo posilek na lyzeczce, nie przechylamy lyzeczki zeby samo zlecialo. podajemy prosto i ewentualnie mozna ciutek jezyczek nacisnac lyzeczka wtedy dziecko lepiej zlapie jedzonko.

To do tego są specjalne szpatułki. u mnie Igor na początku z nich jadł..

Jabłuszko 7.jpg

Ostatnia edycja:
dzisiaj zaliczylismy wizyte na pogotowiu, mlody chory i zmiany osluchowe sa juz dosyc duze, musielismy zalatwic inhalator i musimy inhalowac sie codzienie jak do jutra nie bedzie poprawy to antybiotyk, super rece mi juz opadaja, dzwonilam wczoraj do swojego pediatry zeby umowic malego i co uslyszalam od pani w recepcji? Ze na poneidzialek moze mnie umowic, bo nie ma juz miejsc! No do *uja pana! Zeby z takim niemowlakiem czekac do nasteonego dnia po weekendzie? Z takim dzieckiem to powinno chyba byc bez kolejki tym bardziej, ze mi sie rozchorowalo!

o kurcze mandrzejczuk współczuję :( mam nadzieję, że szybko malemu przejdzie, wiem co to znaczy chorutkie maleństwo, serce pęka :-(

reklama
Do góry