reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Bra- kotek można jeśc ale niech nie będzie to codziennie i jako jeden z głównych posiłków albo po prostu zastępczy obiadu , też bym nie podała MM zaczekaj z dwa tyg i idź jeszcze raz zobaczysz jak będzie i wtedy najwyżej zaczniesz dawać MM ale musisz obiecać że przez te dwa tyg weźmiesz się za siebie i zaczniesz jeść i nie cokolwiek tylko coś wartościowego!
Kamciu- ja karmię piersią i waga nie spada na hurraa... więc to wcale takie normalne nie jest jak mówisz :-(;-):-)
Kamciu- ja karmię piersią i waga nie spada na hurraa... więc to wcale takie normalne nie jest jak mówisz :-(;-):-)
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
cacy cacy
bra ja mam zasadę- jak mam ochotę wcinam słodycze, bo to dla mnie- ja mam chęć.A dobry obiad, śniadanie i kolację dla juniora, bo chłop musi zjeść wartościowe rzeczy.
Kiedyś się jadło obiadek za mamusię, kolację za babcię itd, teraz dla juniorka
Kiedyś się jadło obiadek za mamusię, kolację za babcię itd, teraz dla juniorka
bra00721
Fanka BB :)
poprzestawiało mi się chyba przez to odmawianie sobie ze względu na kolki i alergię . tego jedzenia było coraz mniej i mniej i tak to przeszło do porządku dziennego. myslałam sobie, że skoro uzupełniam kalorie ciastkami, bułkami czy tym podobnymi to jest git, a sama chudnę bo wszystko idzie w dziecia. no nic trza sie brac za siebie i już. najważniejsza jest kluska ... kontrolę mamy za tydzień, więc nie ukrywam, że będę liczyć na efekty choc malutkie
karolq8
bra ja bym zrobila jak kolezanki radza
Ja mam za tydzien kontrole mam nadzieje ze bedzie lepiej przypomne ze u nas bylo w 3 tyg 100g tylko i jestem na samych kaszkach i obiadkach zeby nie ulewala
Ja mam za tydzien kontrole mam nadzieje ze bedzie lepiej przypomne ze u nas bylo w 3 tyg 100g tylko i jestem na samych kaszkach i obiadkach zeby nie ulewala
bra - mnie w szpitalu straszyli że Mikołaj nie przybiera (dobre sobie co? ) bo stracił więcej niż te 10% i zamiast odrabiać to tracił tylko. Kazali dawać mm z tego powodu i że mały odstawiał straszne cyrki. Oczywiście po powrocie ze szpitala prędko mąż poleciał po Bebilon, ale byłam twarda. Najpierw cyc, potem ewentualnie butla. Podałam mu dwa razy tylko bo się zawzięłam że wykarmię go piersią. No i masz, przegiął chłop w drugą stronę.
Lenka jest szczuplizna, ale tak jak laski mówią, daj jej jeszcze trochę czasu, zacznij się porządnie odżywiać (ja bez obiadu bym z głodu padła mimo ciachów) i jestem pewna że wam się uda. Lekarze często idą w tych sprawach na łatwiznę. Nie przybiera - dać butlę. Wysypka - bankowo alergia na mleko. Co mnie nauczyło mecierzyństwo to nigdy nie wierzyć ślepo lekarzom, bo zawsze znajdę takiego który będzie miał dokładnie odwrotną opinię. Jeśli będzie musiała dostawać mm, to trudno, nie będzie głupsza od tego, ale dajcie sobie jeszcze szansę Trzymam kciukasy
Lenka jest szczuplizna, ale tak jak laski mówią, daj jej jeszcze trochę czasu, zacznij się porządnie odżywiać (ja bez obiadu bym z głodu padła mimo ciachów) i jestem pewna że wam się uda. Lekarze często idą w tych sprawach na łatwiznę. Nie przybiera - dać butlę. Wysypka - bankowo alergia na mleko. Co mnie nauczyło mecierzyństwo to nigdy nie wierzyć ślepo lekarzom, bo zawsze znajdę takiego który będzie miał dokładnie odwrotną opinię. Jeśli będzie musiała dostawać mm, to trudno, nie będzie głupsza od tego, ale dajcie sobie jeszcze szansę Trzymam kciukasy
reklama
aina110
Bra Lenka przybierze, zaczniesz jeśc bardziej treściwe posiłki i zobaczysz jak malutka na wadze skoczy ja nie mam ochoty na jedzenie, na zupy, obiady, ale tak jak Jaipur jem dla Jasia,żeby On się najadł. Więc spokojnie nadrobicie wagę Lenki, Wy dwie laseczki Konieczie daj znać wyniki, jestem pewna,że wszystko będzie dobrze, a jeśli chodzi o główkę wydaje mi się,że macie dobre proporcje!!! Trzymam kciuki,żeby cycy dał radę:-) no kochana, więc dziubek do góry!