reklama
lepidoptera
Fanka BB :)
:-) super Futrzaczku
Ypra dobre wieści po wizycie u kardiologa
Futrzaczku u Was to super wieść !!!! Bardzo się cieszę,że szelki ograniczone i niedługo pójdą w kąt
Agniieszka zadzwoń czy Twoja pediatra przyjmuje i przejdź się z Igorkiem.
Futrzaczku u Was to super wieść !!!! Bardzo się cieszę,że szelki ograniczone i niedługo pójdą w kąt
Agniieszka zadzwoń czy Twoja pediatra przyjmuje i przejdź się z Igorkiem.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
u nas jest takw kasiezaczce mam zaznaczone 4/5 miesiac a potem WZW B na 7 miesiac, my chodzimy co 6tyg i 1 dzien i tak nam wypada a u ciebie jak jest?
od urodzenia BCG
później na 2 msc : 6w1 i PCV czyli pneumo = 2 szczepienia
4 msc:6w1 i MEN (meningokoki)= 2 szczepienia
6 msc: 6w1 , PCV I MEN = 3 szczepienia (choć nie wiem czy czasem nie było to u Vi w 2 szczepionkach)
12 msc: MMR i PCV= 2 szczepienia
13 msc: MEN i Hib= 1-2 szczepienia (to chyba jak kto woli )
na 4-5 lat 4w1 i MMR=2 szczepienia
11 lat TD= 1 szczepienie
futrzaczku cieszę się że bioderka już wyleczone :-)
8
86ania86
Gość
Futrzaczku swietnie ze wszystko dobrze!!!
Futrzaczku wspaniałe wieści
My z naczyniakiem nic poki co nie robimy, leczenie polega na podawanie leku i tyg. pobycie w szpitalu. Nie chcemy mu tego fundować.
Na rączce tak jak u agnieszki pojawiła się wielka krosta parę dni temu, myśleliśmy, że to może reakcja na wprowadzane jedzenie bo naczole też były 2 mniejsze. Lekarka mu to rozbabrała, stwierdzila, że to ukąszenie, zrobiła mu wielki opatrunek. Kazała zrobić okład z sody i jutro zdjąć opatrunek. Jeśli to ukąszenie, to co teraz tak gryzie?
My z naczyniakiem nic poki co nie robimy, leczenie polega na podawanie leku i tyg. pobycie w szpitalu. Nie chcemy mu tego fundować.
Na rączce tak jak u agnieszki pojawiła się wielka krosta parę dni temu, myśleliśmy, że to może reakcja na wprowadzane jedzenie bo naczole też były 2 mniejsze. Lekarka mu to rozbabrała, stwierdzila, że to ukąszenie, zrobiła mu wielki opatrunek. Kazała zrobić okład z sody i jutro zdjąć opatrunek. Jeśli to ukąszenie, to co teraz tak gryzie?
mandrzejczuk
a ja po prostu nadal mysle, ze to od szczepionki, no bo zeby teraz cos tak gryzlo? I to w tym samym czasie w tym samym miejscu rozne dzieci? Mi pielegniarka mowila, ze po szczepionce moze sie zrobic taki ropny rumien i zbey tego nie ruszac Oskarek to mial i mu sie zagoilo
reklama
Agniieszka
ypra Igor ma to od soboty a dzis sroda a on ma to dalej tyle ze mniejsze duzo dalej taka twarda krosta no i juz taka ciemno fioletowa. Smarujemy to rano i wieczorem Fenistilem a na noc dodatkowo elosone.
mandrzejczuk nam jednak powiedzieli ze to raczej nie od szczepionki bo ona jest domiesniowa a on tego wielkiego babla mial obok.
Jesli mu do piatku calkiem nie zejdzie to pojde do lekarza bo jak na razie z dnia na dzien jest lepiej.
mandrzejczuk nam jednak powiedzieli ze to raczej nie od szczepionki bo ona jest domiesniowa a on tego wielkiego babla mial obok.
Jesli mu do piatku calkiem nie zejdzie to pojde do lekarza bo jak na razie z dnia na dzien jest lepiej.