reklama
mandrzejczuk
Fanka BB :)
My po szczepieniu plakal ale malutko, niestety nie bylo naszego lekarza tylko jego zona w zastepstwie i wszystko tak na szybkiego bylo, ogolnie powiedziala, ze Oskaro bardzo silny, pieknie sie z nog wybija, smiala sie z jego tlustych nog, jeszcze jedno jajko nie zeszlo do konca ale juz je widac, zebow niestety nie widzi ale jego zachowanie wskazuje ze beda szly, oczywiscie zapomnialam zapytac o te kaszki i cala reszte i z tego wszystkiego nie poprosilam o te skierowanie ale w sumie jak ona nie jest naszym pediatra to pewnie by nie dala i tak, no i dostalismy juz recepte na Bebilon II
Agniieszka
My tez wczoraj bylismy na szczepieniu maly plakal ale jak wrocilismy do domu to az do pojscia spac caly czas sie smial.
Powiedzcie mi dziewczyny bo moze ktores z dzieci mialo cos takiego, szczepimy sie tymi bezplatnymi szczepionkami i to bylo trzecie szczepienie czyli trzy szczepionki, dostal w nozki i w raczke i dzis rano patrze na ta raczke gdzie mial szczepione i ma dwa slady ;/ jeden taki zaczerwioniony niby od szczepionki to bym rozumiala ale doslownie kawaleczek obok ma wielka zaczerwioniona twarda spuchnieta kroste wielkosci hmmm jakby go 5-6 komarow ugryzlo obok siebie, ale to naprawno nie komary. Czy szczepionka mogla sie nie przyjac? No i nie wiem czy jechac z nim do lekarza czy czekac?
Powiedzcie mi dziewczyny bo moze ktores z dzieci mialo cos takiego, szczepimy sie tymi bezplatnymi szczepionkami i to bylo trzecie szczepienie czyli trzy szczepionki, dostal w nozki i w raczke i dzis rano patrze na ta raczke gdzie mial szczepione i ma dwa slady ;/ jeden taki zaczerwioniony niby od szczepionki to bym rozumiala ale doslownie kawaleczek obok ma wielka zaczerwioniona twarda spuchnieta kroste wielkosci hmmm jakby go 5-6 komarow ugryzlo obok siebie, ale to naprawno nie komary. Czy szczepionka mogla sie nie przyjac? No i nie wiem czy jechac z nim do lekarza czy czekac?
lepidoptera
Agnieszka - nam pielęgniarka, która szczepiła, mówiła, że w razie opuchlizny przykładać altacet, ten w żelu. A z tego co piszesz wynika, że jest czerwona opuchlizna obok, bo pewnie pod kątem była podana szczepionka i obok wybiło.
Agniieszka
No wlasnie tez tak mysle tylko nie wiem co z tym zrobic bo go to boli bo nawet jak nie chcaca go dotkne to albo sie krzywi a czasem nawet zacznie plakac
mandrzejczuk
u mojego malego tez jest taki strupek z ropa to chyba normlane
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
tak strupek z ropą to normalne , musi on później odpaść i zostaje czerwony slad który później robi się blady ;-)
dziewczyny a co za szczepienie macie na 5 msc??
bo widze po suwaczkach że w przyblkiżeniu dzieciaczki które teraz miały szczepienia mają 5 msc
dziewczyny a co za szczepienie macie na 5 msc??
bo widze po suwaczkach że w przyblkiżeniu dzieciaczki które teraz miały szczepienia mają 5 msc
mandrzejczuk
blonica, tezec, krztusiec,hib, polio, a nastepna bedzie na wzw b jedno klucie juz
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dzięki mandrzejczuk..
a to nie powinno być na 4 miesiące??
a to nie powinno być na 4 miesiące??