reklama
Ależ się wkurzyłam. Nasza pediatra w rejonie na urlopie i w rejestracji powiedzieli że nie mogą mnie do innej zapisać, mogę przyjść tylko i zapytać czy mnie przyjmie. To poszliśmy. Uderzamy do jednej - przyjmie może, ale nie teraz? Kiedy - no może za 2 godziny albo później. To rozumiem że mam gnić z małym cały dzień i czekać na zmiłowanie w tej poczekalni. Uderzamy do drugiej, nie ma czasu. Ewentualnie jutro mam próbować, czyli znowu błagać o przyjęcie poza numerkami. Zadzwoniłam do naszej prywatnej i przyjmie nas ale jutro dopiero. Oby się nic więcej nie rozwinęło bo jak was czytam to mnie to nie uspokaja. W zasadzie tylko mu furczy w nosku , taki zasmarkany ma, ale nie mogę mu tego odciągnąć. Czasami widać że spływa mu do gardła ta wydzielina, no i kicha. Zakrapiam solą fizjologiczną, kładę na brzuszku, kupiłam też maść majerankową i Cebion. Szlag by tą służbę zdrowia trafił, każdy myśli że dla rozrywki się chodzi chyba.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
u nas z Vi było tak że kazali przyjśc dop[iero jak glutki będą zielone bo tak to nie ma co leczyć a katar sam przechodziA czy przy katarku trzeba iść do lekarza, bo różne są opinie w necie? Najpierw mnie zawiało i rozłożyło, teraz Mikołajowi furczy w nosku i nie mogę mu wyciągnąć tych smarków, głęboko chyba siedzą. Boję się żeby coś więcej się z tego nie wykluło.
ale osłuchali i było czysto
Agnieszka ja bym poszła na Twoim miejscu do lekarza , bo pewnie te duszności od zalegającej flegmy (miałam już niemiłe zdarzenie jak mała mi się od flegmy dusiła)
lepiej choćby niech dadza Ci flegaminke
Agniieszka
Fanka BB :)
Kazali nam malego duzo oklepywać dawac paracetamol w czopkach i jesli dzis i jutro bedzie dalej goraczkowal mamy sie pojawic u swojego pediatry, nawet nie wyobrazacie sobie dziewczyny jaki to stres przed chwila znowu sie dusil, niby kilka razy w dzien kaszlnie kataru juz nie ma ale krztusi/dusi sie strasznie
Agnieszka musisz tezmałego dużo poic to rozrzadza wydzieline, a może masz nabulizator to możesz mu zrobić inhalację z soli fizjologicznej i oklepywać
Żelka masz rację z tym wapnem, bo ono ma wlasciwości wysuszajace i szybciej katar przechodzi
Salsera niestety taka nasz kochana Polska,
Duzo zdrówka dla chorych nosków
Żelka masz rację z tym wapnem, bo ono ma wlasciwości wysuszajace i szybciej katar przechodzi
Salsera niestety taka nasz kochana Polska,
Duzo zdrówka dla chorych nosków
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Zdrówka dla dzieciaczków!
bra00721
byłam dzis z młodą u lekarza i na szczęście oskrzela, płucka są czyste jedynie ten nieszczęsny katar. babka stwierdzila, że mocno chora to ja jestem i mam coś z soba zrobić. dała jakies bezpieczne leki i zobaczymy. prawde mówięc czuję sie okropnie, a do pt sama w domu, M wyjechał slużbowo. nikt mi nie pomoże bo wszyscy chorzy
a jak jest z tym wapnem dla dzieciaczkow, bo takie kazała mi kupic lekarka, a w aptece mi powiedzieli, że nie ma takiego
a jak jest z tym wapnem dla dzieciaczkow, bo takie kazała mi kupic lekarka, a w aptece mi powiedzieli, że nie ma takiego
reklama
mandrzejczuk
salsera u nas jak pediatry naszego nie bylo [rzez tydzien to wszyscy jego pacjenci kierowani byli do innej przychodi do innego lekarza na zastepstwo. No kurde ale z takimi malymi dziecmi to nie powinno byc tak, ze siedzisz i czekasz az ktos ci laske zrobi i przyjmie...
my bylismy w czwartek u pediatry, bo znowu nawrocily kolki, ciagle placze i darcie sie w dzien, raz darl sie 5godz od 15 do 20, no i lekarz stwierdzil, ze to jeszcze nie zeby, bo po pierwsze nic nie widac, a po drugie nawet gdyby to byly zeby to az tak strasznie mlody by tego nie przeodzil no i okazalo sie ze to kolki nabraly takiego rozpedu, ze teraz i w ciagu dnia atakuja, no ale moje dziecko tak jak jego ojciec jak tylko widzi lekarza od razu zdrowieje i od czwartku na razie cisza...
my bylismy w czwartek u pediatry, bo znowu nawrocily kolki, ciagle placze i darcie sie w dzien, raz darl sie 5godz od 15 do 20, no i lekarz stwierdzil, ze to jeszcze nie zeby, bo po pierwsze nic nie widac, a po drugie nawet gdyby to byly zeby to az tak strasznie mlody by tego nie przeodzil no i okazalo sie ze to kolki nabraly takiego rozpedu, ze teraz i w ciagu dnia atakuja, no ale moje dziecko tak jak jego ojciec jak tylko widzi lekarza od razu zdrowieje i od czwartku na razie cisza...