reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

dziekuje motylku!!:*
mialam nadzieje, ze to to! mąż tez mnie uspokajał, ze to moze byc po gruzlicy.. na skype mu pokazywalam to u niej, ale sam mine mial nie tega jak to zobaczyl... ;/
ale i tak idziemy na wizyte jutro prawdziwa, zwazymy sie przy okazji itp..
swoja droga to niezly szpital macie, u nas olewka.. gdzie tam kartki, gadki, info ..pff

reklama
a my już po szczepieniach, uffff :-)
maluszek został zaszczepiony na 6w1 i łyknął rotawiruska :-)
za 2 tygodnie pneumo bo na jeden raz byłoby tego zbyt dużo. Biedaczek mój płakusiał a ja prawie z Nim:-(

dzisiaj bioderka - zobaczymy co to będzie !!!

Troszkę się ślinił wczoraj po tych szczepieniach i prawie non stop śpi budząc się tylko na cycusia.
Wzięłam ulotki ze szczepionek do poczytania - masakra !!! Lepiej tego nie czytać, radzę !!!!

My się dziś umówiliśmy na jutro na wizytę u pediatry. Stresa mam niesamowitego co ta waga pokaże. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze w końcu, chyba kiedyś te problemy muszą się skończyć. Wiem, że wtedy na pewno przyjdą inne, ale chociaż będę spokojniejsza jak będę wiedziała, że młody po moim cycku głodny nie chodzi.

bra, jak zaszczepisz to już sama nie będziesz :-)
Pomyśl że to dla dobra naszych maluchów :-) a skutek uboczny ma prawie wszystko, tak na pocieszenie :-)

W necie też czytałam o tych szczepieniach jak głupia no i jedna z forumowiczek nadal mi na maila wysyła te głupoty o skutkach ubocznych - masakra jakaś !!!!

Zanka to jej podziękuj za informacje i niech już więcej nie pisze. Powiedz że przyjęłaś do wiadomości.

My po kontroli u lekarza. Katar się utrzymuje więc nowe leki nam przepisali.

reklama
Ja nie czytam o skutkach ubocznych. Po większości leków mogą wystąpić :(

A u nas odczyn poszczepienny po tej gruźlicy czy co to tam było też coraz brzydszy. Teraz ma sinawy kolor i jest wielkości ok 7 mm. A jeszcze 2 tyg temu była tylko kropeczka.

Do góry