reklama
persefona
Fanka BB :)
Alex super wiadomości!
Żelka nie chciałam cię nastraszyć. Ale jak bedziecie po wizycie,to daj znać co i jak. U nas cały czas masaże.
Żelka nie chciałam cię nastraszyć. Ale jak bedziecie po wizycie,to daj znać co i jak. U nas cały czas masaże.
Byłam dziś z Madzią u lekarza bo mi trochę chrypie i wzięłam mojego małego bąka też bo nie maiłąmm go z kim zostawić.
Pani doktor go pooglądała i stwierdziła że za blady dała skierowanie na żelazo i jeszce skierowanie do neurologa i na rehabilitacje bo ten łebek na jedną strone trzyma, a nawet nie miałąm zamiaru z nim iśc a tu proszę takie niespodzianki
Pani doktor go pooglądała i stwierdziła że za blady dała skierowanie na żelazo i jeszce skierowanie do neurologa i na rehabilitacje bo ten łebek na jedną strone trzyma, a nawet nie miałąm zamiaru z nim iśc a tu proszę takie niespodzianki
sylwia_
Fanka BB :)
alex super wiadomosci!!
paula czyli dobrze wyszlo ze zabralas malego ze soba!
paula czyli dobrze wyszlo ze zabralas malego ze soba!
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
alex cieszę się ze z nereczkami ok..
paula dobrze ze się wybrałaś do tego lekarza przynajmniej wiesz co i jak
paula dobrze ze się wybrałaś do tego lekarza przynajmniej wiesz co i jak
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Persefona- zuch chłopak
Alex- super wieści :-)
Żelka- będzie dobrze
Paula- ojj to dobrze że tak się stało lepiej dmuchać na zimne :-)
a My się zapisaliśmy na 23 sierpnia do ortopedy bo z USG wyszła mała dysplazja prawego bioderka i teraz szeroko pielu****emy i czekam z niecierpliwością na wizytę choć radiolog uspokoił że zmiana nie znaczna i że powinno być wsio ok ale wiadomo mama się boi , a jak tam u Was z tymi bioderkami ?
Alex- super wieści :-)
Żelka- będzie dobrze
Paula- ojj to dobrze że tak się stało lepiej dmuchać na zimne :-)
a My się zapisaliśmy na 23 sierpnia do ortopedy bo z USG wyszła mała dysplazja prawego bioderka i teraz szeroko pielu****emy i czekam z niecierpliwością na wizytę choć radiolog uspokoił że zmiana nie znaczna i że powinno być wsio ok ale wiadomo mama się boi , a jak tam u Was z tymi bioderkami ?
reklama