reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

Lepi, jolek - dużo zdrówka dla Waszych pociech. Mały miał katarek na wyjeździe (zimno i deszczowo było nad morzem), ale już wraca do normy. Pneumokoki przesunęłam o 2 tyg, bo jie chcę powtórki z rozrywki. Niech będzie w 100 % zdrowy. Ospę chciałam, ale już nie wiem czy zaszczepię.

reklama
Jolek no co zrobię, najpierw trzydniówka, potem Zuza z gilem, zaraziła Purchawę, Purchawa z gilem, teraz zęby... W przyszłym tygodniu jak nic nie wypali idziemy na bank. Chociaż przeciągam to czego tak nie cierpię jak się da :confused2:

Hope przed nami jeszcze jedno szczepienie i trochę odsapniemy.Lipa tylko że trzy wkłucia przed nami,ale damy radę :)

Ypra super że Krzysio do zdrowia wraca. No niestety pogoda nad morzem nas nie rozpieszcza :sad:

Ypra, ja też się zastanawiam nad ospą. Czemu się wahasz?
Hope, a czemu tak nie znosisz sczepień? Jagodzia tak ciężko przechodzi czy co?

Madzik nie cierpię lekarzy, szpitali, przychodni, igieł, zapachu z tym związanego i atmosfery.

Do tego Jagódź bardzo wrażliwa jest, panią doktor doskonale pamięta (chociaż dobra i kochana), jak ją mijamy na ulicy to jest ryk :szok: a jak się jej krzywda dzieje, to jest jeszcze większy dramat;-)

Maja a to pocieszające, hłe hłe :-)

reklama
Filiśkowi nie chce zleźć uczulenie na rączkach i w piątek idziemy do Naszej doktor , na dziś nie było miejsc a jutro jej nie ma :/ i też dziś temperaturkę miał podwyższoną 38st po drugiej drzemce więc nie wiem czy zęby czy co ? jutro obserwejszyn i w razie co reakcja .

Do góry