Lepi, jolek - dużo zdrówka dla Waszych pociech. Mały miał katarek na wyjeździe (zimno i deszczowo było nad morzem), ale już wraca do normy. Pneumokoki przesunęłam o 2 tyg, bo jie chcę powtórki z rozrywki. Niech będzie w 100 % zdrowy. Ospę chciałam, ale już nie wiem czy zaszczepię.
reklama
Hope
podwójna mama :-)
Madzik nie cierpię lekarzy, szpitali, przychodni, igieł, zapachu z tym związanego i atmosfery.
Do tego Jagódź bardzo wrażliwa jest, panią doktor doskonale pamięta (chociaż dobra i kochana), jak ją mijamy na ulicy to jest ryk a jak się jej krzywda dzieje, to jest jeszcze większy dramat;-)
Maja a to pocieszające, hłe hłe :-)
Do tego Jagódź bardzo wrażliwa jest, panią doktor doskonale pamięta (chociaż dobra i kochana), jak ją mijamy na ulicy to jest ryk a jak się jej krzywda dzieje, to jest jeszcze większy dramat;-)
Maja a to pocieszające, hłe hłe :-)
reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Filiśkowi nie chce zleźć uczulenie na rączkach i w piątek idziemy do Naszej doktor , na dziś nie było miejsc a jutro jej nie ma :/ i też dziś temperaturkę miał podwyższoną 38st po drugiej drzemce więc nie wiem czy zęby czy co ? jutro obserwejszyn i w razie co reakcja .