reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Basiek- no i gitara! :* a maluszków szkoda szkoda no ale cóż kurcze widzisz tak źle a tak nie dobrze ;/
Basienko ciesze sie, ze jest ok )) Szkoda maluszkow, tez nie przypuszczalam, ze tyle moze miec taki problem...
A lekarka glupia baba, pf - lepiej stare berety najpierw przyjac - a dzieciaczki co? niewazne?! pfff ...
A lekarka glupia baba, pf - lepiej stare berety najpierw przyjac - a dzieciaczki co? niewazne?! pfff ...
Majowa Mamusia
Fanka BB :)
Witam się. Oj ja w ubiegłym tygodniu przeżyłam koszmar. W poniedziałek wieczorem Kuba miał 37.5 gorączki, więc dałam mu syropek, gorączka spadła i poszedł spać. We wtorek rano było ok, a przychodze z uczelni, mierze gorączkę a tu 39,1 przy czym ciałko miał zimne!!! W życiu czegoś takiego nie doświadczyłam. Szybko do lekarza i okazało się, że ma opryszczkę krtaniową, która jest bardzo niebezpieczna dla dzieci do 2. roku życia, ponieważ dziecko może się zaczac dusić...I lekarka powiedziała, żeby w razie czego biegiem lecieć do szpitala na inhalacje z adrenaliny...oj tak się bałam, że całą noc nie spałam i go obserwowałam. Na szczeście po drugiej dawce antybiotyku choróbsko zaczęło od nas uciekać...Ufff...
Hope
podwójna mama :-)
Zdrowia dla naszych maluszków, zdrowia przede wszystkim!
Basiek życzę Wam, aby problemy z oczkami na zawsze już należały do przeszłości
Majowa Wszystko brzmi przerażająco, nie wiedziałam nawet że taka jednostka chorobowa istnieje, a dusi coś jak kolklusz widzę. Współczuję.
Na dokładkę zdrówka dla zaospowanych, trudna choroba, myślę właśnie nad szczepionką na ospę, wyczytałam, że trzeba podać dwie dawki a jedna potrafi kosztować nawet 300 zł ... &%%#!!! się na usta cisną!!
Basiek życzę Wam, aby problemy z oczkami na zawsze już należały do przeszłości
Majowa Wszystko brzmi przerażająco, nie wiedziałam nawet że taka jednostka chorobowa istnieje, a dusi coś jak kolklusz widzę. Współczuję.
Na dokładkę zdrówka dla zaospowanych, trudna choroba, myślę właśnie nad szczepionką na ospę, wyczytałam, że trzeba podać dwie dawki a jedna potrafi kosztować nawet 300 zł ... &%%#!!! się na usta cisną!!
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Majowa- jejku współczuję przeżyć ale brawo dla Ciebie za opanowanie i dzięki temu wszystko wraca do normy ufff :*
reklama