reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

reklama
kamcia teraz nie pamiętam jak się ta maść nazywa. nie mam pojęcia skąd się to mogło wziąść. nigdzie nie byliśmy, nie przebieram go nigdzie w miejscach publicznych.

ewcia - poszłam wczoraj do apteki, chciałam oddać chociaż lek homeopatyczne, bo był bez recepty, miałam paragon, ale dowiedziałam się, że zgodnie z najnowszym rozporządzeniem, nie wolno aptekarzom przyjmować zwrotów.

basiek - i jak??

Paulina najwidoczniej mały się dotknął tam brudną rączką i pewnie stąd ten stan :( Trzymam kciuki za szybkie wyleczenie.

Lepi
szkoda,że nie dało się oddać leków.

Basiekkk
czekamy na wieści

paulina to ciekawe..

u nas było od basenou , no a w publicznych toaletach tez ja kilka razy przebierałam np w ikei , czy w centrum chandlowym , no ale to było ze 4 miesiące temu już i trwało krótko na szczęscie :-)

paulina - mam nadzieje, ze szybko sie uporacie z grzybica! ciekawe skad sie wzielo to paskudztwo..
ewcia - :(( ale sie nameczyliscie.. brrr...
basiekk - daj znac jak u okulisty poszlo! ?

reklama
Dziękuje kochana za kciuki:tak: Pomogły:tak::-).
Oczko jest ładne, ropki nie ma. Ale pisałam na maju, że się naczekałyśmy niemiłosiernie. Kontrola za dwa miechy. Jeszcze przez dwa tygodnie mamy masować i zapuszczać kropelki.
Była jedna dziewczynka m-c młodsza od Martynki i miała ten zabieg już 3 razy biedna. I za każdym razem oba oczka, Marti miała tylko jedno i w sumie raz wystarczyło.
W ogóle nie wiedziałam, że tyle bąbli ma z tym problem. Tak bardzo maluszki wczoraj płakały. Współczułam mamusiom bo ja dokładnie to przeżywałam dwa tygodnie temu.
Dzięki za kciuki:-)

Do góry