reklama
Gag zdroweczka dla Stanislawa - bidulek Oby szybko sobie poszlo chorobsko brzydkie.. albo szybko przyszly zebole!
Agacio no zrobila wczoraj, z bolem i placzem:-(... takiego twardziela nieduzego
Alex a u nas na samym cycku nigdy nie bylo takich problemow.. ehh...
Dzieki dziewczynki :*
edit
Zelka - heh w tej samej minucie posta strzelilysmy
Agacio no zrobila wczoraj, z bolem i placzem:-(... takiego twardziela nieduzego
Alex a u nas na samym cycku nigdy nie bylo takich problemow.. ehh...
Dzieki dziewczynki :*
edit
Zelka - heh w tej samej minucie posta strzelilysmy
gag
Fanka BB :)
Maja - super, że kupsztal był....najwazniejsze, ze coś się ruszyło. Samo z siebie czy pomagałaś czopikiem?
agacio - dziś była taka jakaś zielonkawa i jakby luźniejsza, bo normalnie jest zbita jak plastelina.
Tak jak piszecie -oby to były zęby i gorączka poszła sobie precz! a kysz a kysz!!!!
agacio - dziś była taka jakaś zielonkawa i jakby luźniejsza, bo normalnie jest zbita jak plastelina.
Tak jak piszecie -oby to były zęby i gorączka poszła sobie precz! a kysz a kysz!!!!
Żelka
Gag to co moge jeszcze doradzić z tą temperaturą, czasami jest tak że organizm nie reaguje np na paracetamol i temp nie spada, można wtedy podać inny lek przeciwgorączkowy o innym składzie np ibufen czy coś - nie musisz wtedy odczekiwać tych 6/8h, podobno wtedy na bank się zbija tempka. Moja pediatra radzi wogóle przy dłuższych temperaturach leki przeciwgorączkowe podawać na zmianę np raz paracetamol raz ibuprom. Tak mi się przypomniało to napisałam
Ostatnia edycja:
karolq8
Tak tak u nas tez tak radzila dodala jeszcze ze jak mala bedzie przytym bardziej marudna ( bo np zabki) to lepiej dac ibum niz paracetamol bo ibum ma tam lepsze przeciwbolowe
Majunia biedna Polinezja oby ruszyło więcej ale poważnie dawaj jej codziennie śliwkę, może jakiś kompot z suszonych jabłek/sliwek Polcia by wypiła ze swojej filiżanki?
Gag a widzisz kupka luźna oby zęby, dzisiaj jak Staś lepiej jak nocka minęła?
Gag a widzisz kupka luźna oby zęby, dzisiaj jak Staś lepiej jak nocka minęła?
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
gag zdrówka dla Stasia :*
maja jak tam Polcia?? macie juz wyniki???nie wiem czy nie przeoczyłam gdzieś
maja jak tam Polcia?? macie juz wyniki???nie wiem czy nie przeoczyłam gdzieś
reklama