reklama
Karolq dobrze,że to przez ząbki to rozwolnienie, a nie jakieś choróbsko.
Majusia no to czekamy na wyniki i wizyty u lekarza. Widzę,że syrop nie pomógł na kupę,zrób małej lewatywę niech się nie męczy i masz rację niech lekarz coś zaradzi! Mam nadzieję,że to chwilowe,że to nie żadne choróbsko
Majusia no to czekamy na wyniki i wizyty u lekarza. Widzę,że syrop nie pomógł na kupę,zrób małej lewatywę niech się nie męczy i masz rację niech lekarz coś zaradzi! Mam nadzieję,że to chwilowe,że to nie żadne choróbsko
Alex2712
Fanka BB :)
Majusia czekam tez na wyniki, w kocu będziecie wiedzieli jakie stosować leki na ta plamkę. A co do kupki to strasznie mi szkoda Polci, Oli tez kiedys mial taki problem ale na szczęście przeszło mu a trwało to dobre 2 miesiace, co ja się namartwiłam.
sylwia_
Fanka BB :)
maja trzymam kciuki za Polcie :* oby nie musiala sie dlugo meczyc gwiazdeczka :*:*
Dziekuje kochane kobietki :** za slowa otuchy :**
No martwie sie, juz calkiem powaznie.. Kurcze Alex ale przeszlo po tych 2 m-cach calkiem? U nas to trwa juz jakos ponad m-c..
Basienko dawalam jej te sliwki, jabluszka, swieze tarte, gruszeczke tez, buraczka itpp... nie ma efektow praktycznie
No martwie sie, juz calkiem powaznie.. Kurcze Alex ale przeszlo po tych 2 m-cach calkiem? U nas to trwa juz jakos ponad m-c..
Basienko dawalam jej te sliwki, jabluszka, swieze tarte, gruszeczke tez, buraczka itpp... nie ma efektow praktycznie
reklama
haniagaj
Zaciekawiona BB
Maja u nas był taki sam problem, a zaczęło się tydzień temu, Michaś miał problem z wypróżnianiem, a jak zrobił kupkę to się tak męczył a kupka taka twarda... w poniedziałek zrobił z wielkimi trudami,a od poniedziałku nic. Też się martwiłam, dawałam sok z śliwek, masaż brzuszka itp. no i dziś rano zrobił, taką że musiałam go wykąpać w sumie to było z bananów, bo ostatnio z nimi przesadziliśmy najwidoczniej...
życzę Poli takiej samej kupki jutro, będzie dobrze
życzę Poli takiej samej kupki jutro, będzie dobrze