nina2003
Mama Julianka i Łucji
Na prośbę Agi km krem kawowy
Robiłam po raz pierwszy z przepisu z internetu, ale nie byłabym sobą gdybym czegoś nie zmieniła, więc wyszło tak:
kartonik mleka skondensowanego niesłodzonego gotowałam 20 minut ze szklanką cukru, cukrem waniliowym i aromatem śmietankowym. Uwaga potrafi szybko wykipieć trzeba pilnować.W szklance mleka rozrobiłam 2 lyżki Inki, 2 łyżki kawy rozpuszczalnej i małą łyżeczkę kakao dodałam do ostudzonego mleka z cukrem i dodałam szklankę spirytusu. Kolejnym razem dodam whisky i spirytusu. Wyszło jak domowy bayleys coffee.
jutro porterówka
Robiłam po raz pierwszy z przepisu z internetu, ale nie byłabym sobą gdybym czegoś nie zmieniła, więc wyszło tak:
kartonik mleka skondensowanego niesłodzonego gotowałam 20 minut ze szklanką cukru, cukrem waniliowym i aromatem śmietankowym. Uwaga potrafi szybko wykipieć trzeba pilnować.W szklance mleka rozrobiłam 2 lyżki Inki, 2 łyżki kawy rozpuszczalnej i małą łyżeczkę kakao dodałam do ostudzonego mleka z cukrem i dodałam szklankę spirytusu. Kolejnym razem dodam whisky i spirytusu. Wyszło jak domowy bayleys coffee.
jutro porterówka
Ostatnia edycja: