reklama
jenn200818
Fanka BB :)
Ciasto filo to takie greckie cieniutkie ciasto, można troszkę przyrównać do ciasta francuskiego Idealnie pasuje w słonym wydaniu np w formie pierożków z nadzieniem ze szpinaku i fety, polecam bo smaczne. ;-)
agulqa_b
Fanka BB :)
Jezyk kocham Cie myslalam ze tylko dla mnie ich jezyk jest niezrozumialy ;-)
jenn200818
Fanka BB :)
Agulqa rozumiem, że od kuchni trzymasz się jak najdalej?
Ja to kocham gotować i eksperymentować, oczywiście mam ambitny plan aby dorobić się własnej restauracji.. no ale to plany wybiegające baaaardzo w przyszłość :-)
Ja to kocham gotować i eksperymentować, oczywiście mam ambitny plan aby dorobić się własnej restauracji.. no ale to plany wybiegające baaaardzo w przyszłość :-)
agulqa_b
Fanka BB :)
Jenn ja moge porobic jak dobrze soe czuje majac przepis w rece itp
Wiec jak bym wiedziala co gdzie kupic, jak wyglada i jak tego uzyc to pewnie bym speobowala zrobic
Ł uwielbia jak gotuje a ja uwielbiam jak jest dumny i mu smakuje ;-)
Ale fakt, u nas raczej on gotuje a ja sprzatam
Wiec jak bym wiedziala co gdzie kupic, jak wyglada i jak tego uzyc to pewnie bym speobowala zrobic
Ł uwielbia jak gotuje a ja uwielbiam jak jest dumny i mu smakuje ;-)
Ale fakt, u nas raczej on gotuje a ja sprzatam
Jenn właśnie planuje srobic takiego zawijanca z feta i szpinakiem ale pytam bo moze ktos juz eksperymentowal
Sprite w Biedronce moja mama kupila. Ono nie jest mrozone tylko tak sprzedawane jak francuskie teraz, z lodowki
Sprite w Biedronce moja mama kupila. Ono nie jest mrozone tylko tak sprzedawane jak francuskie teraz, z lodowki
jenn200818
Fanka BB :)
gosiane ja raczej staram się unikać gotowych ciast, dlatego z filo nie korzystam w sumie, czasem francuskie rusza do rogalików z łososiem i serkiem philadelphia, które właściwie robi mój ukochany :-) Mhm jak ja je kocham… teraz to nie jem przez tą cukrzycę, ale niech no tylko się skończy to znów powrócą w wielkim stylu na śniadanie
reklama
Podziel się: