reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przepisy na nasze pysznosci :)

Ale mój przepisik ma powodzenie :)

Ja robię w przykrywce od naczynia oczywiście niczym nie nakrywam.
A co do makaronu nie trzeba go dodawać ponieważ ze śmietanki i jajek wychodzi ciasto i to jest już gotowe danie. No i jest wówczas pierś w cieście + ewentualnie surówka.

reklama
Kalfuti wyszło pyszne a jak w chałupie pachniało:tak::tak::tak: kurde a jak ekspresowo sie robi;-):-p szkoda że mojemu K. nie smakowało:wściekła/y: dla niego musiałabym dodac torebke pieprzu i wiazke czosnku:crazy: a najlepiej jakby codziennie były rolady, kluski slaskie i modra kapusta... kurna ilez można... ja akurat nie przepadam za tym "wykwintnym " daniem:cool: i jeszcze nie robiłam nigdy:-p i nie mam zamiaru:laugh2: jedyne rolady jakie robie to drobiowe z serkiem ogóreczkiem ew. pieczarkami a nie jakies krowie:-p

Daj znac jak wyszla :-) Ja ja uwielbiam, chociaz dawno nie robilam :-)

My dzisiaj na obiad mamy rosol z wczoraj i rolady :-)
Sara dostanie sloiczek - nie chce mi sie jej gotowac.
sandra moja Alka uwielbia takie obiadki, więc na pewno by pojadła Twoim obiadem, już jej specjalnie nie gotuję, tylko słabiej doprawiam:-p

Sałatka wyszła przepysznie:tak: Kurczaczka tak doprawiłam i przysmażyłam że palce lizać. Tak apetycznie wyglądała, że nawet moj chłop sie skusił a nie przepada za ananasem który też tam był. Powiedział, że takie zestawienie mu odpowiada:tak:. Własnie mam ją przed sobą i wcinam:-p

Ps. a sosik zrobiłam bardziej czosnkowy

A ja sie wlasnie wczoraj zdziwilam, bo przygotowalam jej porcje naszego rosolu z marcheweczka, makaronem i piersia i ni chu...a :-p nie chciala, otworzylam sloiczek i wciela caly :baffled: To samo bylo z rolada - tez nawet tknac nie chciala, dlatego stwierdzilam, ze dzisiaj tez jej dam sloiczek i wciela caly z Hippa rybny :-) Chyba dawno juz nie jadla sloiczkow i dlatego znowu jej spasowaly.

reklama
Do góry