reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przepisy kulinarne :)

A jeśli chodzi o serki, to tak mi się przypomniało - ja bardzo lubie taki sernik na zimno z serków i galaretki. Też sie szybko robi i jest pyszny.

Rozpuszcza sie galaretkę i ostudza. Miesza z serkiem - miksuje i wlewa do tortownicy (można na dno biszkopciki ułożyć) Jak zastygnie to robi się następną warstwę - galaretkę tylko innego koloru żeby było "teczowo". No i ile sie tych warstw zmieści, tak sie powtarza. Na sam koniec zalewamy galaretką. Mozna dodawać owoce w te warstwy.

reklama
O taki ?:D Jeszcze mi się zapodział kawałeczek w lodówce :-p

Załączniki

• sernik.jpg
    sernik.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 52
pączusie własnie sie robią
mazia89 - Z tej porcji co podała frotka wyszło mi 23 pączusie małe - kładzione małą łyżeczką. Od razu dorobiłam nastepną porcje z kolejnych 2 serków, wiec myślę że starczy :)
No i tak jak mówiłam, wykupiłam wszystkie serki jakie w sklepie mieli, akurat ostatnie 3 im zostały :-D

i po co ja tu zaglądam???
kurnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mam taką ochotę na słodycze...zwłaszcza na sernika jakiegoś :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

po porodzie chyba sobie odbiję za tą cukrzycę... tylko czy będę mogła?:confused::confused::confused:

reklama
Do góry