reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

przepisy kulinarne :)

ionka podaj pirzepis na makaron z serem prosze, bo chce zrobic a nie moge sobie za nic przypomniej jak... to jest makaron z twarogiem?

reklama
a macie w swoich zbiorach przepis na proste ciasteczka piernikowe bez miodu??? bo mój M jest uczulony a bym chciała z małą zrobić na święta

Co do makaronu ja mam również czasem ochotę na taki z serem - twarogiem, gotuję makaron i poprostu robię ser na słodko i dodaję na wierzch :) tak na szybko.

Na wigilię prócz ciasteczek zrobię jeszcze orzechy - ciasteczka, jadła z was któraś? Trzeba mieć specjalną formę.

1488.jpg

Ja z kolei poproszę przepis na jakieś fajne ciacho z makiem, nie koniecznie makowiec:)

Ja uwielbiam makaron z białym serem i polewam to wszystko tłuszczykiem ze słoninki i do tego skwarki pyyyyycha:-p ale zgaga murowana hehee;-)

u mnie też wszyscy uwielbiają orzeszki (ja mam jeszcze formę gdzie sa grzybki i szyszunie) - a ja ich tylko nie lubie.. wrecz niecierpię, ale ja taka nie kremowa jeste... Żadne nadzienia mi nie podchodzą...

Co do ciasta to mam gdzieś przepis na seromakowiec - robi furrorę, ale też trochę czasochłonny - wstawić jak znajdę??

hehe, ja jakos nie wyobrażam sobie makoran z serem i do tego skwarki :eek::-D

No ale teściowa kiedyś przyniosła z pracy "przepis" na kapuste kiszoną ze śmietaną. Mnie raczej nie smakuje, ale chyba jestenm jedyną osoba której to nie bardzo podchodzi - inni sie zajadają.. jakas taka dziwna jestem :sorry:

reklama
Do góry