reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Co do makaronu ja mam również czasem ochotę na taki z serem - twarogiem, gotuję makaron i poprostu robię ser na słodko i dodaję na wierzch tak na szybko.
Na wigilię prócz ciasteczek zrobię jeszcze orzechy - ciasteczka, jadła z was któraś? Trzeba mieć specjalną formę.
Ja z kolei poproszę przepis na jakieś fajne ciacho z makiem, nie koniecznie makowiec
Na wigilię prócz ciasteczek zrobię jeszcze orzechy - ciasteczka, jadła z was któraś? Trzeba mieć specjalną formę.
Ja z kolei poproszę przepis na jakieś fajne ciacho z makiem, nie koniecznie makowiec
ccaroline85
Trudno nie jest, ale troszkę czasochłonne jest wypiekanie tych ciasteczek, później każde z sobna nadziewać, ale raz do roku można się poświęcić, trzeba mieć odpowiednią patelnię do orzechów do kupienia na allegro, a wygląda ona tak.
PATELNIA - FORMA DO ORZESZKÓW DUŻA!!! (825919458) - Aukcje internetowe Allegro
PATELNIA - FORMA DO ORZESZKÓW DUŻA!!! (825919458) - Aukcje internetowe Allegro
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
u mnie też wszyscy uwielbiają orzeszki (ja mam jeszcze formę gdzie sa grzybki i szyszunie) - a ja ich tylko nie lubie.. wrecz niecierpię, ale ja taka nie kremowa jeste... Żadne nadzienia mi nie podchodzą...
Co do ciasta to mam gdzieś przepis na seromakowiec - robi furrorę, ale też trochę czasochłonny - wstawić jak znajdę??
Co do ciasta to mam gdzieś przepis na seromakowiec - robi furrorę, ale też trochę czasochłonny - wstawić jak znajdę??
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
hehe, ja jakos nie wyobrażam sobie makoran z serem i do tego skwarki
No ale teściowa kiedyś przyniosła z pracy "przepis" na kapuste kiszoną ze śmietaną. Mnie raczej nie smakuje, ale chyba jestenm jedyną osoba której to nie bardzo podchodzi - inni sie zajadają.. jakas taka dziwna jestem
No ale teściowa kiedyś przyniosła z pracy "przepis" na kapuste kiszoną ze śmietaną. Mnie raczej nie smakuje, ale chyba jestenm jedyną osoba której to nie bardzo podchodzi - inni sie zajadają.. jakas taka dziwna jestem
reklama
ccaroline85
Tak poproszę przepis a ja do orzechów robię nadzienie z mleka w proszku, pychotka do tego olejek rumowy.
Podziel się: