reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
hehe ja wlasnie ziemniaczana jestem, do objadu to dla mnie nalepiej ziemniaki i surowka jakas...
moniSkaBe
no.. kartoflak w piecu.. zobaczymy czy cos zjadliwego mi wyjdzie :-)
i.. mam nadzieje ze nie przesoliłam
i.. mam nadzieje ze nie przesoliłam
moniSkaBe
tak jak myślałam.
Chyba troszke za duzo wegety dodałam, bo jest.. moze nie za slony, ale taki.. ostry i mocny.
Zaraz dorobie do niego sosik czosnkowy i mam nadzieje ze Karolowi bedzie smakowalo :-)
Chyba troszke za duzo wegety dodałam, bo jest.. moze nie za slony, ale taki.. ostry i mocny.
Zaraz dorobie do niego sosik czosnkowy i mam nadzieje ze Karolowi bedzie smakowalo :-)
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Oh narobiłyście mi smaka na babkę a ja zawsze sobie smażę placuszka, przed ostateczną decyzją wstawienia do pieca, tak aby mieć jakiś smaczek czy czegoś tam nie brakuje
moniSkaBe
o, nie wpadlam na to zeby wczesniej cos z tego zrobic.
niby jezor wkladalam w surowe, ale to nie to samo
niby jezor wkladalam w surowe, ale to nie to samo
Agniesiak85
Mniam!! Uwielbiam kartoflaka!!a ja zamierzam dzisiaj zrobic kartoflaka.
ciekawe co mi z tego wyjdzie.
cholera.. tylko ja tak strasznie nie lubie obierac ziemniakow
Wielkie Żarcie - Przepis - Kartoflak zwany też babką ziemniaczaną
Ja też jestem ziemniaczana Mój M raczej mięsny jest ale też uwielbia:-)
A ja dziś zrobiłam cycki Mag:-) Teraz czekają na patelni na M No i fryty w piekarniku Bo M za ryżem nie przepada, choc pewnie by zjadl jakbym z ryżem podała ale miałam ochote na ziemniaki a że tachac mi się nie chcialo to frytki kupiłam do cycków
reklama
Agniesiak85
Sałatka makaronowa:
-1 szklanka ugotowanego makaronu ryżowego( może troszkę mniej zależy czy chcecie więcej makaronu czy mniej, zawsze możecie dosypać makaronu najlepiej w kształcie pałeczek)
-filet z kurczaka (pojedynczy) pokrojony w kostkę i usmażony z dodatkiem gyrosu,
-pół puszki kukurydzy,
-pół czerwonej papryki pokrojonej w kostkę
- 2 świeże ogórki pokrojone w kostkę
-koperek
-majonez
Wymieszać, posolić, popieprzyć i gotowe Ilość składników dodawajcie według siebie bo ja naprzykład wolę więcej kukurydzy Ale smak jest rewelacyjny[FONT="][/FONT]
-1 szklanka ugotowanego makaronu ryżowego( może troszkę mniej zależy czy chcecie więcej makaronu czy mniej, zawsze możecie dosypać makaronu najlepiej w kształcie pałeczek)
-filet z kurczaka (pojedynczy) pokrojony w kostkę i usmażony z dodatkiem gyrosu,
-pół puszki kukurydzy,
-pół czerwonej papryki pokrojonej w kostkę
- 2 świeże ogórki pokrojone w kostkę
-koperek
-majonez
Wymieszać, posolić, popieprzyć i gotowe Ilość składników dodawajcie według siebie bo ja naprzykład wolę więcej kukurydzy Ale smak jest rewelacyjny[FONT="][/FONT]
Podziel się: