reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

przepisy kulinarne stycznióweczek

reklama
geperty!!!!mniami - jakie tworcze te pizze-zwlaszcza twoja:-)ehh ta pomidorowa buzka:-D:-D:-p

antosiowa a co to anchois?:confused:

:confused::confused::confused::confused::confused:
tym razem obstawialam cos z kuchni meksykanskiej:-)
ok nie zasmiecamy watku bo pozniej ciezko bedzie cos odnalezc:-p:-)

Geperty pizza wyglada super!!:tak:
my dzis na obiad mamy tez pizze wlasnej roboty,tylko ,ze ciasto i sos kupiony,skladniki wlasne,wg zyczen:tak:,ja uwielbiam z szynka,maz z kurczakiem curry,tesciowa z salami,a tesc zje resztki:-D:-D:-D:-D

nie było mnie tu jeszcze :( i zeby wkupic sie w Wasze łaski dam Wam przepis na pyszna ogrkową ze swiezych ogórków z ...

2 l wody,
2 kostki rosołowe,
2-3 ogórki szklarnniowe,
2 duże serki topione (WAŻNE: żołowo koperkowy lub szczypiorkowy, nie inne!)
sól.\, pieprz do smaku
Robimy rosół z kostek :) Nastepnie bierzemy część goracego rosołu i mieszamy z serkami toponymi.Mieszamy wszystko razem.Doprowadzamy do wrzenia. Nastepnie dodajemy świeze starte ogórki na tarce o duzych oczkach(bez odciskania). I znów doprowadzamy do wrzenia. Przyprawiamy wg smaku.
Ja podaje to z grzankami (kromki chleba kroje w kostke i opiekam w mikrofali, piekarniku albo na patelni)

reklama
Do góry