reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przepisownik, czyli nasze pomysły na ...

Za to jak ktoś lubi :)

_20170304_162706.JPG

Załączniki

• _20170304_162706.JPG
    _20170304_162706.JPG
    832 KB · Wyświetleń: 442
reklama
To tylko lody na ciepło, dla dzieci :p

Wiem, że lubicie zwykle na zimno.. Ale u nas ja i syn podziebieni to nie robie :(

Link do: Moje Wypieki | Ciepłe lody

Hmm z tym, że tak myślę czy w ciąży można.. Ja nie jadłam..

Aaa i co do Liona, moi podjędli wieczorem i juz był trochę lepszy, nawet smakował :) ale i tak musiałabym robić inaczej na następny raz by mdlosc i ciezkosc zabić.

Lilith dzieki za przepisl uwielbiam cieple lody zrobie na bank mysle ze ta temperatura zabija wszystko co szkodliwe byc moze w tych jajcach...

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Lilith - o jaaa... Ja tu w trasie (znowu markety budowlane - Wendy - uważaj, bo szaleje z miarka w pobliżu [emoji6]) , bez obiadu a Ty takimi deserami kusisz. Zostaje mi się tylko oblizac [emoji14]

Aga no widzisz a ja dzis u teaciow na obiadku a owe markety odwiedzam jutro:) jeszcze musze reklamacje jedna zglosic.
Lilith zrobilam te lody nie wytrzymala zjadlam dzis pol szklanki cukru i bialka hmmm pocztakowo euforia potem ....ale tak mi sie chcialo w sumie w malych ilosciach jest ok[emoji5]

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Wendy tak, powyżej 60 chyba się zabija wsio..
Zrobiłaś w czekoladzie czy zwykłe?
W czekoladzie to dopiero słodkie :)
Trzeba smaka teraz przebić czymś innym. Może kwaśnym :p

reklama
Wendy tak, powyżej 60 chyba się zabija wsio..
Zrobiłaś w czekoladzie czy zwykłe?
W czekoladzie to dopiero słodkie :)
Trzeba smaka teraz przebić czymś innym. Może kwaśnym :p
Zrobilam w termomixie u tesciowej wiec temp.byla 80stopni wiec z czystym sumieniem zjadlam bez czekolady. Poki co mam spokoj ze slodkim na jakis czas. Juz przegryzlam salatka z.grapefruitem feta i roszpunka a na kolacje lody tym razem.zimne truskawkowe a co.

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Do góry