reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedszkola w Krakowie

Jak w temacie - szukam jakiegoś małego przedszkola/klubu malucha - niedrogiego - koszt do 300 zł - może byc bez jedzenia na 4-5 godzin (godziny ranne)- zalezy mi zeby było do 10 dzieci (moja strasznie choruje). Przedszkole w Krakowie - dzielnice Nowa Huta, Mistrzejowice, Czyżyny, Pradnik CZerwony. Jesli ktos słyszal to bede niezmiernie wdzięczna.

Jeżeli chodzi o przedszkole w rejonach Nowej Huty, Prądnika to polecam ci Malutkowo na Łepkowskiego. Maja córka tam chodzi. Jest bardzo szczęśliwa jak idzie do przedszkola. Nauczycielki są doświadczone i maja podejście do dzieciaków, można tez się poradzić jak jest jakiś problem. podoba mi się też oferta zajęć w przedszkolu. Mam pewność że dziecko nie tylko się bawi ale również poznaje świat.

reklama
Moja r chodzi do Malutkowa i jesteśmy zafascynowane tym przedszkolem. Jest tam bardzo fajna atmosfera. Dzieciaki uczą się bawiąc. Jest sporo zajęć do wyboru. Do tego Panie Przedszkolanki sa mocno zaangażowane w rozwój dzieciaków. jeszcze nigdy nie słyszałam że było nudno a wręcz odwrotnie prawie codziennie słyszę: mamo nie uwierzysz co dzisiaj robiłam......:)

Moja córka chodził do żłobka malutkowo na kluczborskiej. I byłam bardzo zadowolona. Bardzo miłe panie i widać że opiekują się każdym dzieckiem. jestem spokojna o nią jak jest w żłobku.

Maje dziecko tez chodzi do Malutkowa tylko że na ul Łepkowskiego. I spokojnie mogę powiedzieć że jest to bardzo fajne przedszkole. Przedszkole jest ładne, kolorowe i wygodne. Kadra jest profesjonalna i nastawiona pozytywnie do dzieciaków. Program tez jest bardzo dobrze ułożony. Spokojnie mogę polecić to przedszkole

Ze swojej strony polecam Ci prywatne przedszkole Eko-Park. Według mnie jest sto razy lepsze niż te o które się pytasz. Wiem, bo moja koleżanka posłała tam córę a teraz przenosi ją właśnie do Eko-Park gdzie chodzi moja. To nie przedszkole a jak drugi dom dla dzieciaków. Bardzo fajne zajęcia, nigdy się nie nudzą a wychodzą zawsze uśmiechnięte

Ja wybrałam dla dzieci Fair Play w Krakowie bo są bardzo żywiołowe i nie wiem jak rozładować ich energię a w tych przedszkolach jest dużo sportu. Dzieci są teraz wymęczone i szczęśliwe po każdym pobycie w przedszkolu także polecam. Jeśli komuś pasuje lokalizacja to na Łokietka są zapisy.

Według mnie i mojego dziecka przedszkole Malutkowo na kluczborskiej jest w porządku. Ładne duże i kolorowe sale z dużą ilością ciekawych zabawek. Panie są miła i z wspaniałym podejściem do dzieciaków a przy tym bardzo kontaktowe. Mają fajny program i ciekawe zajęcia. Spokojnie można ich polecić

Synka zapisałam do Fair Play w Tarnowie, bo mam po drodze do pracy. Teraz jest nabór ale nie wiem czy miejsca wolne jeszcze są. Niemniej jednak polecam, bo mam doświadczenia z tym przedszkolem na Wielickiej, mam nadzieję, że tam będzie tak samo :)

reklama
Ja długo szukałam przedszkola dla mojego skarba. Przeczytałam wiele opinie i i odwiedziłam sporo placówek. Ostatecznie z moim synkiem zdecydowaliśmy się na Malutkowo. I bardzo jesteśmy zadowoleni. Już na samym początku urzekło mnie podejście pań przedszkolanek do dzieciaków i ciekawe zabawy jakie im proponowały. Przedszkole jest ładne i kolorowe, oraz dobrze wyposażone. I po roku mam nadal to samo zdanie.

Do góry