reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dobre żłobki i przedszkola w Kielcach - polecamy

Mój syn chodził do przedszkola "Mały Świat" na ul. Nowy Świat, byliśmy bardzo zadowoleni, syn szwagierki chodzi do przedszkola językowego przy Placu Wolności i ona też jest zadowolona bardzo.
Pozdrawiam :)

reklama
Moja córka chodzi do żłobka w Kielcach na ul. Pomorskiej.
Kiedyś była tam Fantazja - chodziła tam przez rok. Potem Fantazji zostala wypowiedziana umowa najmu domu z tytułu zadłużeń.
Powstala tam nowa placowka - w tym samym domu, ktora nazywa sie "Domisiowo", jednakze nie majaca powiązań z Fantazją, poza Opiekunkami które tam pracowały.
Wszyscy rodzice (z Fantazji) przenieśli swoje dzieci do Domisiowa, ponieważ byli bardzo zadowoleni z opieki obecnych Pań, które pracują tam, ale już na własny rachunek.
Bardzo polecam.

Ostatnia edycja:
PRYWATNY ŻŁOBEK KIELCE - Domisiowo , ul. Pomorska 152
Polecam serdecznie :-) Panie mają fantastyczne podejście do dzieciaczków i dużo uśmiechu. :happy: Można spokojnie pracować i nie martwić się o dziecko.

No to i ja dorzucę swoją opinię na temat Domisiowa na Pomorskiej (wcześniej Fantazji). Posyłałam tam moją córeczkę odkąd skończyła roczek - dziecko było zawsze czyste, najedzone i wybawione. Podobało mi się to, że była tam spokojna, rodzinna atmosfera, a nie zatłoczony i głośny "kołchoz". Panie mają świetne podejście do maluchów, nigdy nie było żadnego problemu. Fajną rzeczą jest taras i ogród, bo gdy jest ciepło maluchy nie muszą "kisić się" w pomieszczeniu. Dlaczego zrezygnowałam? Córka dostała się do żłobka samorządowego, gdyby nie to na pewno nadal by tam chodziła. Z czystym sumieniem polecam.

Ja również polecam przedszkole Domisiowo na Pomorskiej,czystko, panie rewelacyjne,miłe,spokojne,i mają superr podejście do dzieciaczków Polecam bo sama daję tam Patryczka :):) Pozdrawiam :)

witam
nam zrobili mały żłobek dosłownie pod nosem,na ulicy PUSCHA obok w bloku, siostra już się skusiła i zaprowadziła córeczkę bo wraca do pracy, ja dopiero będę próbować jak mój aniołek podrośnie, ale myślę, że takie małe punkciki w blokach na kilkoro dzieci są super rozwiązaniem, widzę że dzieciaków tam szybko przybywa. na razie zgodnie z tym co opowiada siostra godne polecenia:-)

Witam, żłobek na puscha został przeniesiony z krakowskiej. Początkowo było całkiem ok, ale po przeniesieniu było coraz gorzej - wielu rodziców (nawet pani przedszkolanka) zrezygnowało. Ja również i szczerze odradzam to miejsce. Pisząc gorzej, chodziło o właścicielkę, której tak brakuje/brakowało kasy, że nawet próbowała sprzedawać perfumy rodzicom. Masakra!!!

Witam
bardzo proszę o pomoc i poradę dotyczącą żłobków w Kielcach, mój synek ma prawie 2 latka (kończy pod koniec czerwca) chiałabym zapisać go do żłobka tak by chodzilł przykładowo co drugi dzień na kilka godzin. Czy orientujecie się która z placówek w Kielcach oferuje taką możliwość?
Myślałam o:
Domisiowie na Pomorskiej
Maluchowo na ul. Kadłubka
Hipcio na Bodzentyńskiej
Ktoś słyszał o takiej opcji?
Oczywiście może być inna placówka

reklama
Witam
my z polecenia koleżanki z bloku chodzimy do małego żłobka na Puscha, ktoś już wyżej wspominał, początki były ciężkie, mój Mały nie chciał zostawać ale dzięki cierpliwości i pomocy pracujących tam dziewczyn wszystko jest już dobrze, Mały sam chętnie wchodzi, wiem że jest dopilnowany, spokojnie mogę pracować. Panie naprawdę są ciepłe i miłe i wiedzą co robią opiekując się dziećmi, z czesnym spokojnie można się dogadać gdy np dłużej chorujemy, jest dobrze, tylko z tego co wiem to mają już tam komplet dzieciaczków

Do góry