reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstawmy się

Jaką płeć chciałabyś mieć?

• chłopczyka

Głosów: 5 12,8%
  • dziewczynkę

Głosów: 16 41,0%
  • obojętne

Głosów: 18 46,2%

• Wszystkich głosujących
    39
hej Dziewczyny:) ja już od dłuższego czasu zagladam na to forum, i czasem coś skrobne, fajnie sie Was czyta i lubie tu zaglądać, i czytać o Waszych wrażeniach i perypetiach. Jeszcze w tym wątku nie pisałam nic. a wieć... Mam na imie Kaska, jak nick wskazuje:) jestem z okolić Krosna, w tym roku skończę 26 lat i jest to mój pierwszy dzidziuś:) z Męzem znamy się juz 7 lat a od, 1,5 roku jesteś małżeństwem:) Jak narazie chodze do pracy, zobaczymy jak długo dam rady:) pozdrawiam:)

reklama
majusia- pierwsze rodziłam w św. rodzinie wiec póki co ona wchodzi w grę, ale myślę tez o polnej:)sama nie wiem, wszedzie dobrze jak pojdzie szybko i gladko:p:-D

coby tu nie zaśmiecać, możesz mi na priv opisać jak Ci się tam rodziło pod względem opieki, znieczulenia itp. To moja pierwsza ciąża i narazie prowadzi u mnie Raszeja, ale sama nie wiem...

JESZCZE JA SIĘ NIE PRZEDSTAWIAŁAM..MAM NA IMIĘ BASIA..MAM 31 LAT ..MIESZKAM W MAŁEJ MIEJSCOWOŚCI NA PODKARPACIU..OD 11 LAT JESTEM MĘŻATKĄ..MAM 3 SYNÓW...PRACUJE PRZEZ INTERNET ...DORABIAM SOBIE...PO ZA TYM ZAJMUJE SIĘ SWOIMI CHŁOPAKAMI...MOJE CIĄŻE SĄ PLANOWANE CO 3 LATKA..KONIECZNIE CHCE MIEĆ CÓRKĘ..I STOSUJE SIĘ DO METOD PLANOWANI PŁCI..ALE JAK NA RAZIE CÓRKA NAM NIE WYSZŁA.....TERAZ CZEKAMY NA USG.....I MARZYMY O ZUZI.....:tak: DLATEGO MÓJ LOGING TO ZUZIA 2012 ........A CZY SIĘ UDAŁO..TO NIEBAWEM SIĘ OKAŻE >>.....:baffled:

Widzę, że sporo wśród sierpnióweczek mam z Poznania:-) Super:-D Potem wspólnie będziemy na spacerki wychodziły:happy2:

reklama
Witam!
Mam na imie Justyna i jestem z okolic Katowic.
Jest to moja druga ciaza, pierwsza stracilam w 8 tyg :(
Moje malenstwo ma juz 16 tyg, jeszcze niestety nie znamy plci.
Tak bardzo Je kocham i czekam na Nie.
Pozdrawiam Was kochane!;-)

Do góry