Witam Podobnie jak jjustyna mieszkam niedaleko Opola Mam 24 lata i oczekuję naszego pierwszego Maleństwa :-) Zaczynam 15 tydzień, więc szczęśliwą mamą będę w okolicach 28-30 sierpnia już nie mogę doczekać się kolejnego USG, by zobaczyć dzidzię jeszcze 2 tygodnie...
reklama
bejbi
Fanka BB :)
Witam Was! Nazywam się Marta, mieszczkam w Piotrkowie Trybunalskim, mam 31 lat. Jestem fililogiem polskim i pedagogiem ed.wczesnoszkolnej i przedszkolnej z ed. artystyczną. Pracowałam 4 lata w przedszkolu, a obecnie przebywam na urlopie wychowawczym na najmłodsze dz. i jednocześnie jestem w 19 tyg. ciąży. Mam 3 wspaniałych dzieci.
Login bejbi, dlatego, bo tam mówi na mnie mój mąż od 14 lat, a od 12(będzie rocznikca ślubu w czerwcu) mężatka. Ja mówie na niego Tino i tak mam wygrawerowane na obrączce W tym momencie życia jestem b. szczęśliwa, bo wiem, że świat nie jest doskonały i nie mogę podobać się wszystkim. A właściwie to się cieszę, że popełniamy błędy, że nie tylko ja, bo wszyscy je popełniamy. Najważniejsze to iść dalej... Pozdrawiam, gorąco ściskam brzuszki.
Login bejbi, dlatego, bo tam mówi na mnie mój mąż od 14 lat, a od 12(będzie rocznikca ślubu w czerwcu) mężatka. Ja mówie na niego Tino i tak mam wygrawerowane na obrączce W tym momencie życia jestem b. szczęśliwa, bo wiem, że świat nie jest doskonały i nie mogę podobać się wszystkim. A właściwie to się cieszę, że popełniamy błędy, że nie tylko ja, bo wszyscy je popełniamy. Najważniejsze to iść dalej... Pozdrawiam, gorąco ściskam brzuszki.
MieMie
Witajcie
W końcu, po długich poszukiwaniach, trafiłam do właściwego wątku "Przedstawmy się". Dwukrotnie na różnych wątkach pisałam już, że jestem początkującą forumowiczką, na razie błądzącą po tych stronach.
Mam już prawie 28 lat i znajduję się w swojej pierwszej ciąży (dokładnie 17 tydzień i 3 dzień). Maleństwo (nie znam jeszcze płci) ma przyjść na świat w okolicy 17-18 lub 21 sierpnia. Z wykształcenia jestem pedagogiem - logopedą.
Przeżywam teraz (podobnie jak wy wszystkie) wyjątkowy okres w swoim życiu - jednocześnie pełen niepokojów i pragnienia, aby wszystko było dobrze i aby dzieciątko się zdrowo rozwijało. Witam Was serdecznie i z góry dziękuję Wam za wsparcie podczas różnych wypowiedzi
Wszystkiego dobrego :-)
W końcu, po długich poszukiwaniach, trafiłam do właściwego wątku "Przedstawmy się". Dwukrotnie na różnych wątkach pisałam już, że jestem początkującą forumowiczką, na razie błądzącą po tych stronach.
Mam już prawie 28 lat i znajduję się w swojej pierwszej ciąży (dokładnie 17 tydzień i 3 dzień). Maleństwo (nie znam jeszcze płci) ma przyjść na świat w okolicy 17-18 lub 21 sierpnia. Z wykształcenia jestem pedagogiem - logopedą.
Przeżywam teraz (podobnie jak wy wszystkie) wyjątkowy okres w swoim życiu - jednocześnie pełen niepokojów i pragnienia, aby wszystko było dobrze i aby dzieciątko się zdrowo rozwijało. Witam Was serdecznie i z góry dziękuję Wam za wsparcie podczas różnych wypowiedzi
Wszystkiego dobrego :-)
bejbi
dzag82, myśl, że nie będę sama w trudnej chwili jest pocieszająca, choć wiadomo, że różnie z tymi terminami; ciekawe, która będzie pierwsza...a znasz już płeć? u mnie jakiś przygłuchawy lekarz robił usg i wstydziłam się go zapytać jeszcze raz, żeby mi poszukał płci dzidziuszka
Bejbi, oczywiście, ja już spisana i sklasyfikowana w tym wątku: https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2012-f438/lista-sierpniowych-ciezaroweczek-56820/ .
gosiek-82
Zaciekawiona BB
Wita. Mam 30 lat mieszkam w Bieszczadach . Jestem obecnie w 19 tyg bedzie to moj pierwszy dzidzius. niestety nie wiem czy to chlopak czy dziewczynka bo strasznie sie wstydzilo na usg pokazac co tam ma;-). Czuje ze dzieczynka . Pozdrawiam cieplutko wszystkie przyszle mamy
Ostatnia edycja:
reklama
Sunshine27
Zaangażowana w BB
Hej, Mam na imi Ewelina, mam 28 lat. Pierwszy raz jestem w ciąży. To już 21 tydzień. Przed świętami dowiedziałam się, że to będzie chłopiec. Ciążę mam przeleżaną praktycznie. Ostatnio dowiedziałam się, że jest zagrożona. Spędziłam kilka dni w szpitalu, mam krótką szyjke macicy 29mm, więc czeka mnie jeszcze więcej leżenia, ale dla dzidziusia zrobię wszystko. Mam wyrozumiałego i kochanego męża, który wyręcza mnie we wszystkim. :-)
Podziel się: